Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014 02:04

Ξεκίνησε το Διεθνές Πρωτάθλημα Τένις "Preveza Cup 2014"

Την αυλαία του άνοιξε το πρωί της Κυριακής το Διεθνές Πρωτάθλημα Τένις "Preveza Cup 2014" στα γήπεδα τένις που βρίσκονται δίπλα στο δημοτικό κολυμβητήριο.

IMG 8758

Δεκάδες αθλητές ηλικίας μέχρι 18 ετών από 48 χώρες (Τσεχία- Ιταλία- Κύπρος- Ολλανδία- Ρωσία- Καζακστάν- Ισραήλ- Αγγλία- Αυστρία- Ρουμανία- Ουγγαρία- Ηνωμένες Πολιτείες- Ισπανία- Τουρκία- Κίνα- Λουξεμβούργο- Σουηδία- Ελβετία- Γαλλία- Βοσνία- Καναδάς- {Πολωνία- Βουλγαρία- Λετονία- Ουκρανία- Σερβία- Αίγυπτος- Νότιος Αφρική- Σαουδική Αραβία- Μολδαβία- Ταϊβάν- Χιλή- Μαυροβούνιο- Σκόπια- SanMarino- Λιχτενστάιν- Βραζιλία- Μεξικό- Ιρλανδία- Λευκορωσία- Γερμανία- Κροατία κ.α.) δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Πρέβεζας και από την πρώτη ημέρα δεν έλειψε το θέαμα προμηνύοντας ότι οι επόμενες ημέρες του τουρνουά θα είναι συναρπαστικές.

IMG 8743

Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν στις 13 Ιουλίου και ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας κ Τάκης Παππάς αναφέρθηκε στην διοργάνωση τονίζοντας ότι το πρωτάθλημα είναι βαθμολογούμενο ( για την παγκόσμια κατάταξη) και συμμετέχουν αγόρια – κορίτσια μέχρι 18 ετών.

Οι αγώνες με ελεύθερη είσοδο για το κοινό πραγματοποιούνται στα γήπεδα τους τένις στην Κυανή Ακτή από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.