Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 00:10

Στο «φουλ» οι... μηχανές για το 3on3 basketball tournament στο Κολυμβητήριο

 Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία για τη διεξαγωγή του τρίτου 3on3 basketball tournament, που διοργανώνεται από το σωματείο καλαθοσφαίρισης «Νικόπολη Πρέβεζας» το χρονικό διάστημα 24 έως 27 Ιουλίου, στα γηπεδάκια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το 3on3 basketball tournament θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος να πάρουν μέρος στο μπασκετικό event του καλοκαιριού για την περιοχή μας.

Οι εργασίες αποκατάστασης των γηπέδων του δημοτικού κολυμβητηρίου έχουν αρχίσει, ούτως ώστε να είναι όλα έτοιμα την πρώτη ημέρα του τουρνουά. Οι διοργανωτές υπόσχονται ένα αξέχαστο τετραήμερο για τους φίλους του αθλήματος, οι οποίοι να είναι βέβαιοι ότι η φετινή διοργάνωση θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία όσον αφορά τις ομάδες που θα λάβουν μέρος. Από την διοργάνωση δεν θα λείψουν οι διαγωνισμοί τριπόντων και καρφωμάτων, καθώς και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέχρι την Τρίτη 22 Ιουλίου είτε στα τηλέφωνα 6944735589 και 6956012461 είτε με email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τα προγράμματα και οι ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν από την οργανωτική επιτροπή στις 23 Ιουλίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά επισκεφτείτε το : basket3on3preveza.blogspot.gr

Οι διοργανωτές του τουρνουά ευχαριστούν ιδιαιτέρως τους χορηγούς τους, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσε να στηθεί αυτή η μπασκετική γιορτή.

Οι χορηγοί του 3ου 3on3 basketball tournament είναι οι εξής: 

Donald, Boutique Hotel DIONI, B’ 52 club, PREVERE café, νερά Κωστηλάτας, Σχολές Οδηγών Ζάκας, Ουζερί- Μεζεδοπωλείο «Οι Απαράδεκτοι», Ιχθυοπωλείο ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑ, ACS Ν. Πρεβέζης, Οπτικά Φακοί Επαφής Ευστάθιος Σκλαβενίτης, Ψησταριά ΝΙΚΟΛΟΣ, Ottico Verde, κομμωτήριο AKIS, ζαχαροπλαστείο ΔΙΕΘΝΕΣ, Κυανή Ακτή seaside bar resto, ΛΑΪΝΑΣ, Photo Art Christos and Alkiviadis GIOTOPOULOS, da LUZboutique hotel.

Χορηγός Επικοινωνίας του 3ου 3on3 basketball tournament είναι το atpreveza.gr