Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 07 Σεπτεμβρίου 2014 21:09

Μεγάλη συμμετοχή στον Αγώνα Δρόμου των Ακτίων – Νικητές ο Γιάννης Τσιόκος και η Ελένη Χρήστου (photo+vid)

Πάνω από 200 δρομείς, από 12 πόλεις, πήραν μέρος στον Αγώνα Δρόμου των Ακτίων, που διοργάνωσε το πρωί της Κυριακής στην Πρέβεζα ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας, με αφετηρία το Αρχαίο Στάδιο της Νικόπολης. Οι αθλητές σε μια διαδρομή μήκους 10,8 χλμ. διέσχισαν τον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης, την Πρέβεζα και το παραλιακό της μέτωπο και τερμάτισαν στο Δημαρχείο της Πρέβεζας.

Νικητής στους άνδρες ήταν ο Πρεβεζάνος Γιάννης Τσιόκος με τον εντυπωσιακό χρόνο 36:46, δεύτερος τερμάτισε ο Δημήτρης Γεωργοπέτρης με χρόνο 39:05 και τρίτος ο Σπύρος Λιάμπης (Παραμυθιά) με 40:20.

Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Ελένη Χρήστου από την Πρέβεζα, με χρόνο 54:13 , δεύτερη η Ασπασία Μαρίνου (Λευκάδα) με 55:50 και τρίτη η Μαρία Χρήστου (αδελφή της Ελένης) με χρόνο 56:59.

IMG 2932

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σύλλογος Δρομέων Λευκάδας χάρισε τη δωρεάν συμμετοχή στους πρώτους δρομείς, στον αγώνα που θα γίνει στην πόλη τους.

Τις εκδηλώσεις των Ακτίων διοργάνωσαν η ΛΓ΄ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασσικών Αρχαιοτήτων, η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Πρέβεζας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρομέων Πρέβεζας, τους κολυμβητικούς συλλόγους «Ναυτικός Όμιλος Πρέβεζας», «Ποσειδώνας Πρέβεζας», τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Νικόπολη», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Αγίου Θωμά, και με την υποστήριξη της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας.

IMG 2640

Σημαντική η βοήθεια του Λιμενικού Σώματος και των αλιέων.

 

*Αναλυτικά τα αποτελέσματα με ένα κλικ ΕΔΩ

 

ΔΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΚΤΙΑ

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΚΤΙΑ 1

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΚΤΙΑ 2

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΚΤΙΑ 3

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΚΤΙΑ 4

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΚΤΙΑ 5