Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 21:45

Η Νικόπολη στηρίζει το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Την κοινωνική του ευαισθησία και αλληλεγγύη έδειξε για μια ακόμη φορά ο Σύλλογος της Νικόπολης, διοργανώνοντας μουσική εκδήλωση για να ενισχύσει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Μπορεί η χαμηλή θερμοκρασία για την εποχή να απέτρεψε πολύ κόσμο να δώσει το «παρών» στο Κηποθέατρο, ωστόσο όσοι βρέθηκαν εκεί έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για να συνεχίσει το «Χαμόγελο του Παιδιού» το σημαντικό του έργο.

nikopolh-plqkiqw

Η ορχήστρα του Τάκη Πλακιά με τον Φλούδα Γεώργιο στο βιολί, τον Γιώργο Καλαρύτη στα πλήκτρα, την Βασιλική Ηλιάδου στο τραγούδι και τον Ανδρέα Αποστόλου στα κρουστά προσφέρθηκε αφιλοκερδώς και παρά το γεγονός πως το κοινό ήταν περιορισμένο, το πρόγραμμα διήρκησε σχεδόν δύο ώρες με τους καλλιτέχνες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής .

Η παρουσία τους , απέσπασε το θερμό χειροκρότημα και τις επευφημίες των παρευρισκομένων, ενώ ο έφορος της "Νικόπολης" κ.Θ. Μυζίκος ευχαρίστησε θερμά τον Τάκη Πλακιά και τους συνεργάτες του για την αφιλοκερδή τους παρουσία. Ο καλλιτέχνης από την πλευρά του ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλογου για την πρόσκληση και δήλωσε έτοιμος να παραστεί σε άλλη εκδήλωση αφού όπως τόνισε η ενίσχυση του Συλλόγου Χαμόγελο του Παιδιού είναι πάντα ιερός.

Για την πραγματοποίηση της βραδιάς εργάστηκαν τα μέλη του Συλλόγου και εθελοντές ενώ ο Δήμος της Πρέβεζας διέθεσε εκτός από τον χώρο και την ηχητική κάλυψη .