Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 20:49

Οικονομική, αλλά δοκιμασμένη λύση στον πάγκο του ΠΣ Πρέβεζα – Νέος προπονητής ο Βαγγέλης Γκαρτζονίκας

Ο Βαγγέλης Γκαρτζονίκας θα είναι ο νέος προπονητής του Π.Σ. Πρέβεζα, ο οποίος επιστρέφει σε γνωστά «λημέρια» μετά από περίπου δύο χρόνια.

Μετά την παραίτηση του Κώστα Αμάραντου η διοίκηση του Π.Σ. Πρέβεζα είχε επαφές μέσα στην εβδομάδα με τον Βαγγέλη Φίντζο και τον Βαγγέλη Γκαρτζονίκα και τελικά σήμερα κατέληξε σε συμφωνία με τον κ. Γκαρτζονίκα.

10818703 10152596653502648_348072897_n

Το τριετές πλάνο που κατέθεσε ο κ. Φίντζος και οι προϋποθέσεις για να πετύχει (με ποδοσφαιριστές που θα έρχονται σιγά-σιγά από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα, με γενικό αρχηγό-βετεράνο ποδοσφαιριστή, με συγκεκριμένο σχεδιασμό προπονήσεων), εκτιμήθηκε από τη διοίκηση του ΠΣ Πρέβεζα, ωστόσο το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας και ορισμένες τεχνικές δυσκολίες, δεν επέτρεψαν στις δύο πλευρές να προχωρήσουν σε συνεργασία.

Η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» στράφηκε στην οικονομικότερη, αλλά δοκιμασμένη λύση του Βαγγέλη Γκαρτζονίκα, ο οποίος είναι χρόνια στα γήπεδα, γνωρίζει καλά τα ποδοσφαιρικά πράγματα της πόλης και παράλληλα ήταν στον πάγκο της Πρέβεζας, όταν πριν από δύο χρόνια η ομάδα ανέβηκε στη Γ' Εθνική.

Σε δηλώσεις του ο νέος τεχνικός του ΠΣ Πρέβεζα, τόνισε: «Κατ' αρχήν θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την επιλογή της στο πρόσωπό μου. Έρχομαι σε γνωστά μέρη και η απόφασή μου από τη στιγμή που με καλέσανε ήταν λίγο «προβληματική» βέβαια, αλλά με τη συζήτηση που έκανα με τα παιδιά από τη διοίκηση αλλά και με τους παλιούς παλαιμάχους, τον Πρόεδρο των παλαίμαχων κ. Σωτήρη Σιάννη, το Θωμά Δημολίτσα, τον Χρήστο Κατσανάκη, οι οποίοι κι αυτοί θα βοηθήσουν συμπληρώνοντας το συμβούλιο που υπάρχει, όλοι μαζί ενωμένοι να κάνουμε το αυτονόητο, αυτό που πρέπει να κάνει αυτή η ιστορία που λέγεται Πρέβεζα.
Όσο για μένα είμαι γνωστός στο ευρύτερο κοινό για τη δουλειά μου και όλα αυτά που έχω κάνει στη ζωή μου από τότε που ήμουν ποδοσφαιριστής μέχρι σήμερα. Έτσι και σήμερα αναλαμβάνω μια δύσκολη κατάσταση και με τη συζήτηση που έκανα και με τη διοίκηση ήρθαμε σε μια συμφωνία να συνεργαστούμε από τη στιγμή που καλύψανε και κάποια πράγματα, γιατί η ομάδα θέλει βοήθειες με κάποιους ποδοσφαιριστές για τα Χριστούγεννα, γιατί το υπάρχον υλικό όταν θες να λέγεσαι Πρέβεζα οι στόχοι σου είναι ένας και μοναδικός, ή κάνεις πρωτάθλημα ή είσαι αποτυχημένος. Θα μου πείτε αυτό που έγινε πριν 2,3 χρόνια, αυτό που είχαμε κάνει ξανά στα μπαράζ, κάτι τέτοιο ονειρευόμαστε και τώρα και πιστεύω αυτή τη φορά όλα να πάνε καλά. Πιστεύω θα υπάρχει καλή συνεργασία και η ομάδα θα βρει το δρόμο της. Όχι γιατί δεν είναι στους στόχους της, ούτε μπορούμε να αδικήσουμε τους προηγούμενους, αλλά χρειάζεται πολλή δουλειά βέβαια για να κάνουμε μια ομάδα όχι του πρωταθλήματος, αλλά ομάδα των μπαράζ. Δηλαδή η Πρέβεζα δεν συζητάει αν θα πάει καλά στο τοπικό πρωτάθλημα, κάνεις ομάδα πως θα βγεις στα μπαράζ πρωταθλητής για τη Γ’ εθνική. Αυτή είναι η θέση της και γι' αυτό θα παλέψουμε και με τη βοήθεια του κόσμου, με μια καλή διοίκηση που μπορεί να βγει με καλό πρόσωπο προς τα έξω, συν τα παιδιά που λείπουν από τους παλαίμαχους από αύριο ξεκινάει ο μεγάλος αγώνας.
Πιστεύω στα παιδιά, πιστεύω και στη διοίκηση και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε για να πάει η ομάδα εκεί που της αξίζει».

Γενικός αρχηγός του ΠΣ Πρέβεζα, θα είναι ο Σπύρος Κοψάρης, ο οποίος επιστρέφει σε αυτό το πόστο.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης πάντως υπήρχε μία... αλλόκοτη ατμόσφαιρα, σχεδόν... επιθετική προς τους δημοσιογράφους και μία νευρικότητα αδικαιολόγητη, αναφορικά με το αν θα μιλάνε οι παίκτες, γιατί θα μιλάνε, αν θα παίρνουν άδεια για να μιλάνε, αν θα τραβηχθούν ή όχι φωτογραφίες κ.ο.κ.

Πάλι καλά που η παρουσία και το κύρος του Θρασύβουλου Βάρλα, κράτησε την παρουσίαση σε ένα επίπεδο αθλητικό και επικοινωνιακό και όχι σαν συνάντηση ανδρών σε καφενείο.