Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 01:00

Ζήσης: «Δε θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια» - Γιόβτσεφ: «Δεν υπάρχει περίπτωση ο Φιλαθλητικός να μη μείνει στην κατηγορία» (vid)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης Φιλαθλητικός Πρέβεζας-Φιλ. Λαρισαϊκός, οι προπονητής των δύο ομάδων Π. Ζήσης και Ντ. Γιόβτσεφ.

Ο κ. Ζήσης δήλωσε: «Από τη στιγμή που ήρθα στην ομάδα βάλαμε στόχο με τα κορίτσα να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι αγώνα με τον αγώνα. Κάναμε μία αξιοπρεπή εμφάνιση στην Αθήνα με το Θρίαμβο και σήμερα κάναμε καλύτερη εμφάνιση από την προηγούμενη φορά. Ο δρόμος είναι μακρύς. Ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, όπως και αθηναϊκές ομάδες έχουν έμπειρες αθλήτριες. Εμάς γνωρίζετε ποιος είναι ο μέσος όρος ηλικίας μας. Δεν έχουμε εμείς αυτό το στοιχείο στην ομάδα μας. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν πάμε σε κάθε αγώνα για να νικήσουμε. Με ό,τι διαθέτουμε, με το υλικό που διαθέτουμε και θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε. Μπορεί να χάνουμε, αλλά να χάνουμε έπειτα από πάλη, μετά από ιδρώτα και αφού καταθέσουμε ψυχή μέσα στο γήπεδο.

Είπα πριν από λίγο στα κορίτσια, ότι δε θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια, πήγαμε καλύτερα από το προηγούμενο ματς, αλλά τώρα πρέπει να παίρνουμε και σετ και αγώνες. Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια. Σε κάθε ένα πάμε για να κερδίσουμε. Έχουμε αντιπάλους που είναι στην ίδια μοίρα με εμάς και εκεί θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς ή το βαθμό για να βλέπουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον».

Παράλληλα πρόσθεσε: «Θέλουμε δουλειά πολλή. Σε φυσική κατάσταση. Ολοκληρωμένες αθλήτριες έχουν την αθλητική υποδομή για να ανταπεξέλθουν. Αυτά πρέπει να τα βελτιώνουμε συνέχεια».

 

Τις δυσκολίες που έφερε στην ομάδα του ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας παραδέχθηκε ο Ντ. Γιόβτσεφ, ο οποίος τόνισε πως: «Οι διαφορές σήμερα ήταν ελάχιστες» και έκανε λόγο για διαφορά εμπειρίας.

Πρόσθεσε επίσης: «Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα σας και πιστεύω ότι με αυτό που έδειξε σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση να μη μείνει στην κατηγορία. Παίξαμε και με τις άλλες ομάδες που θα κινδυνεύσουν με υποβιβασμό και από αυτές θεωρώ ότι η Πρέβεζα είναι η καλύτερη ομάδα».

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι σκοπός της ομάδας της Λάρισας είναι να πρωταγωνιστεί, ενώ υποστήριξε πως κάλλιστα θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα 3-2 σετ. Ο τεχνικός των Λαρισαίων αναφέρθηκε και στις δύσκολες συνθήκες του βόλεϊ στην επαρχία, στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία.