Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 07 Ιανουαρίου 2015 18:30

Αποδεσμεύτηκε ο Μιχάλης Ντέτσικας από τον ΠΣ Πρέβεζα – Στο «στόχαστρο» του Ωρωπού ο 24χρονος χαφ – Εξέλιξη και για Ταπραντζή

«Παρελθόν» από τον ΠΣ Πρέβεζα, αποτελεί ο Μιχάλης Ντέτσικας, ο οποίος θα παίξει ποδόσφαιρο για το υπόλοιπο της σεζόν, σε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

IMG 0053

Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza, μετά την αποδέσμευσή του από τους «κιτρινόμαυρους», ο 24χρονος χαφ βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Δόξας Ωρωπού και οι διαπραγματεύσεις για την ένταξή του στην ομάδα είναι σε εξέλιξη.

Προτάσεις για τον Ντέτσικα υπάρχουν και από άλλες ομάδες του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, ωστόσο η Δόξα φαίνεται πως έχει μπει πιο «δυνατά» στο... παιχνίδι για την απόκτησή του, ώστε να κάνει ακόμη πιο ισχυρή τη μεσαία της γραμμή.

IMG 8240

Στο μεταξύ κοντά στη μεταγραφή του στην ΑΕ Πρέβεζας, με υποσχετική (δανεισμός), είναι και ο Σπύρος Ταπραντζής, που μέχρι τώρα φορούσε τη φανέλα του ΠΣ Πρέβεζα. Παράλληλα, επέστρεψε στην ομάδα και αγωνίστηκε μάλιστα και στο ματς με τη Σινώπη, ο Δημήτρης Σπυρόπουλος.