Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 25 Απριλίου 2015 00:42

Στους "8" του πανελλήνιου πρωταθλήματος πυγμαχίας ανδρών ο Χρήστος Κατσάνος

Πολύ καλή εμφάνιση η οποία του εξασφάλισε και την πρόκριση στους 8 του πανελλήνιου πρωταθλήματος πυγμαχίας ανδρών στην κατηγορία των 91+ κιλών πραγματοποίησε ο Πρεβεζάνος Χρήστος Κατσάνος .

katsanos3

Ο Χρήστος αντιμετώπισε τον Καββαθά και αναδείχθηκε νικητής στα σημεία με ομόφωνη απόφαση των κριτών και σήμερα αναμένεται να αγωνιστεί για να βρεθεί στη φάση των τεσσάρων.

katsanos4

Ο Πρεβεζάνος πυγμάχος του συλλόγου Fight Club, αγωνίζεται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σε συνεργασία με τον Π.Σ. Αμφιλοχίας και υπό τις οδηγίες του προπονητή Πάνου Ντουμάζιου.

Να σημειώσουμε πως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας πραγματοποιείται στο Χιλιομόδι Κορινθίας με τη συμμετοχή 110 πυγμάχων από όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με το επίσημο site της ομοσπονδίας. Η συμμετοχή των πυγμάχων σε κάθε κατηγορία ήταν υπερπλήρης αναγκάζοντας την Τεχνική Επιτροπή της Ομοσπονδίας εφαρμόζοντας τους κανονισμούς να περικόψει αρκετούς πυγμάχους σε κάθε κατηγορία που είχε υπερβεί τους 16 πυγμάχους.

30 Σωματεία με την αφρόκρεμα των πυγμάχων τους ρίχτηκαν από την Παρασκευή στην μάχη για ένα Μετάλλιο και αναμένονται συναρπαστικοί Αγώνες.