Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 31 Μαϊος 2015 00:14

Στην Πρέβεζα ο Σταύρος Πλακαντωνάκης, φιλοξενούμενος του συλλόγου Φ.Ε.Α.Π. (photo)

Μεγάλη τιμή για τους φίλους του ping-pong στην πόλη μας, αποτέλεσε η παρουσία του Προέδρου του Πανελληνίου Ομίλου Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) και ζωντανού «θρύλου» του αθλήματος, Σταύρου Πλακαντωνάκη.

Ο κ. Πλακαντωνάκης θέλησε να βρεθεί κοντά στο νεοσύστατο σύλλογο «ΦΙΛΟΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ», που δραστηριοποιείται στην πόλη μας και βράβευσε μάλιστα και τον Γιώργο Μπέκα, με έπαθλο αγώνων που πραγματοποιήθηκαν στη Βούλα Αττικής.

IMG 8945

Ο Πρόεδρος του Π.Ο.Φ.Επ.Α., δήλωσε στο atpreveza ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός ότι δημιουργείται ένας νέος πυρήνας φίλων του ping-pong στην Πρέβεζα και τόνισε ότι ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) ξεκίνησε γύρω στα τέλη του 2003 από μια παρέα φίλων που είχαν κοινό σημείο την αγάπη τους για το όμορφο αθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Η παρέα αυτή κάποια στιγμή διαπίστωσε την ανάγκη να γίνει "μάζεμα" κι άλλων φίλων του αθλήματος και από άλλες περιοχές και σιγά - σιγά να κτιστεί ένας Όμιλος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με σκοπούς την άθληση, τον πολιτισμό, τη φιλία και την προσπάθεια για την διάδοση και ανάπτυξη του ping-pong ακόμη περισσότερο.

IMG 8946

Ο κ. Πλακαντωνάκης, πρώην διεθνής αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, μας τόνισε ότι επιδιώκει το βάρος να πέφτει στο ερασιτεχνικό ping-pong.

Είναι πολλές επίσης οι πιθανότητες να διοργανώσει η Πρέβεζα ένα τουρνουά με ομάδες από τα Ιωάννινα, την Άρτα, τη Φλώρινα, την Καστοριά και άλλες ομάδες της ΒΔ Ελλάδας.