Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2012 03:52

Ο «δικέφαλος» θα πετάξει στην Πρέβεζα για τον Κώστα Γκόγκο...

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν... εν δράσει στην Πρέβεζα, ορισμένες από τις μεγάλες δόξες του ποδοσφαίρου, παλαιότερων δεκαετιών, θα έχουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ στην περιοχή μας, αλλά και γενικότερα οι φίλοι του αθλήματος, σε μία αναμέτρηση για... ιερό σκοπό. Το Σάββατο (7/7) στις 6.30μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο «Αθανασία Τσουμελέκα», οι παλαίμαχοι του ΠΑΣ Πρέβεζα θα αντιμετωπίσουν τους παλαίμαχους της «Ένωσης», σε έναν φιλικό αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τον Κώστα Γκόγκο, τον «Γουίλι» του ΠΑΣ Πρέβεζα της δεκαετίας του '80. Η ομάδα εκείνη έχασε σε ματς-μπαράζ στον Πύργο την άνοδο στη Β' Εθνική από τον Λεβαδειακό.

Ο Κώστας Γκόγκος νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας στο Π.Ν. Ιωαννίνων και ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Πρέβεζα, οι παλιοί του συμπαίκτες, δεν τον ξέχασαν. Για τον αγώνα διατίθενται προσκλήσεις των 5 ευρώ από τα μέλη του συλλόγου, οι οποίες θα είναι στη διάθεση των φιλάθλων και την ημέρα του αγώνα στο γήπεδο.

Εκτός από τα πάλαι ποτέ «αστέρια» της ΑΕΚ, οι φίλαθλοι θα δουν ξανά στους αγωνιστικούς χώρους βετεράνους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ,οι οποίοι έχουν βάλει το δικό τους... λιθαράκι στην ποδοσφαιρική ιστορία των «κιτρινόμαυρων» της πόλης μας.

Ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Πρέβεζα, λειτουργεί βάσει καταστατικού από το 2010 και με δράσεις του παρεμβαίνει συχνά στην αθλητική ζωή της πόλης. Πρόεδρος είναι ο Σωτήρης Σάνης, Αντιπρόεδρος ο Βαγγέλης Γκαρτζονίκας, Γραμματέας ο Κυριάκος Παναγιωτίδης και μέλη του Δ.Σ. οι Θωμάς Βασιλειάδης, Χρήστος Κατσανάκης και Κώστας Χατζάρας.