Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2012 04:49

Συγκροτήθηκε επιτροπή «ανασύστασης» του ΠΑΣ Πρέβεζα

Κάτι...κινείται στο «μέτωπο» ανασυγκρότησης και επαναδραστηριοποίησης του ΠΑΣ Πρέβεζα, ώστε να συμμετέχει φέτος στο Πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, έπειτα και από τη χθεσινή συνάντηση φίλων της ομάδας στη Δημοτική Αγορά.

Συγκροτήθηκε επιτροπή «ανασύστασης» του σωματείου, η οποία θα αναλάβει σε πρώτη φάση τις επαφές με τη διοίκηση του Αγίου Θωμά, ώστε να επέλθει συμφωνία για να πάρει το συγκεκριιμένο σωματείο τα χρώματα, το όνομα του ΠΑΣ Πρέβεζα και το ΑΦΜ και με αυτά η ομάδα της πόλης να κατέβει στο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο, απαλλαγμένη από τα χρέη. Γενική διαπίστωση εξάλλου ήταν ότι είναι αδύνατον να συνεχίσει η ομάδα την ύπαρξή της ως είχε, καθώς οι οικονομικές εκκρεμότητες απομάκρυναν οποιονδήποτε ήθελε να επενδύσει και να αναλάβει τις τύχες του ΠΑΣ Πρέβεζα.

Το «παρών» στην χθεσινή συνάντηση στη Δημοτική Αγορά, έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Φραγκούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Αυδίκος και Γιώργος Νίτσας, ποδοσφαιρικοί παράγοντες του Νομού, που στο παρελθόν είχαν ενασχόληση με τα διοικητικά του ΠΑΣ Πρέβεζα, πρώην μέλη του τεχνικού τιμ και απλοί φίλοι της ομάδας.

IMG 4234

Έγινε εποικοδομητική συζήτηση για το τι μέλλει γενέσθαι με τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Αναλύθηκε από τους παριστάμενους η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για να γίνει η συγχώνευση-συνεργασία με άλλο σωματείο και να δημιουργηθεί ο... νέος ΠΑΣ Πρέβεζα, ενώ ένα ζήτημα που τέθηκε για τη χρήση του γηπέδου, ξεκαθαρίστηκε άμεσα από τον κ. Φραγκούλη, ο οποίος ανέφερε πως το γήπεδο αντέχει 4 ματς το μήνα και δεν υπάρχει περίπτωση η ομάδα της πόλης να μην αγωνίζεται στο Δημοτικό Στάδιο.

Αποφασίστηκε ομόφωνα, η επιτροπή άμεσα να συναντηθεί με τη διοίκηση του Αγίου Θωμά, ώστε να προχωρήσει η συνεργασία και την Παρασκευή στις 9.30μ.μ.στη Δημοτική Αγορά να επαναληφθεί η ανοικτή συνέλευση των φίλων του ΠΑΣ, ώστε να προχωρήσουν οι εκκρεμότητες. Στο μεσοδιάστημα τα μέλη της επιτροπής θα συμβουλευτούν δικηγόρο, αλλά και τους νομικούς της ΕΠΟ, για την ακριβή διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για να ολοκληρωθεί η συνεργασία-συγχώνευση με τον Άγιο Θωμά ή κάποιο άλο σωματείο, ώστε τα χρώματα και το σήμα της ομάδας που θα δημιουργηθεί, να είναι αυτά του ΠΑΣ Πρέβεζα.

IMG 4233

Την επιτροπή «ανασύστασης» του ΠΑΣ Πρέβεζα αποτελούν τα παρακάτω 12 μέλη: Θόδωρος Πετρόπουλος (αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης πως έχει έτοιμο πλάνο για την επόμενη ημέρα του ΠΑΣ), Τάσος Αμάραντος, Στρατής Κυπριωτέλης, Γιώργο Νίτσας, Δημήτρης Αυδίκος, Μήτσος Καρασαββίδης, Γιώργος Τσουμελέκας, Γιώργος Χριστοδούλου, Γιάννης Μερσιώτης, Ευάγγελος Βαγγέλης και 2 μέλη που θα υποδείξει ο σύλλογος παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Πρέβεζα.