Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015 04:55

Νίκος Γκέλης: «Ο ΠΑΣ Αχέρων είναι τεράστια υπόθεση για το Φανάρι και ολόκληρο το Νομό Πρέβεζας»

Προτιμά να μένει μακριά από τα... μικρόφωνα και τις συνεντεύξεις, καθώς του αρέσουν περισσότερο τα έργα παρά τα λόγια. Ο Νίκος Γκέλης, ένα από τα «δυνατά χαρτιά» της ομάδας επιχειρηματιών που διοικούν τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, ο οποίος θα εκπροσωπεί το Νομό Πρέβεζας και το Δήμο Πάργας στη Γ' Εθνική, παρ' όλα αυτά δέχθηκε να μιλήσει στο atpreveza.gr για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

«Το ΔΣ της προηγούμενης σεζόν, που οδήγησε μαζί με τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές την ομάδα και πάλι στη Γ' Εθνική, παραμένει και ήδη είχαμε γενική συνέλευση, όπου ζητήσαμε κι από άλλους να έρθουν μαζί μας και να βοηθήσουν.

Η ''συνταγή'' πάντως είναι η ίδια και δεν την αλλάζουμε, καθώς ήταν πετυχημένη. Έχουμε ήδη κάνει τον προγραμματισμό μας για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Δεν έχουμε προχωρήσει σε ανακοινώσεις, καθώς περιμένουμε να έχουν ποδοσφαιριστές την ''ελευθέρας'' στα χέρια τους. Έχουμε ήδη συζητήσει και ''κλείσει'' με ορισμένους», ανέφερε ο κ. Γκέλης και πρόσθεσε: «Εμπιστευόμαστε απόλυτα το τεχνικό δίδυμο και προχωράμε όπως ήταν αναμενόμενο με Βέκιο-Ντούρο. Έχουμε μιλήσει ήδη με παίκτες που έχουν εμπειρία από τις επαγγελματικές κατηγορίες και έχουμε σχεδόν έρθει σε συμφωνία και με ποδοσφαιριστή που είχε ''θητεία'' στο παρελθόν σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Super League».

49510f5ce82e5e5ed5fd3182d1dc7b00 L

Ο διοικητικός παράγων του Καναλακίου στάθηκε και στην περίπτωση του Μήτση: «Η περίπτωση του Μήτση είναι ''οδηγός'' για εμάς. Βοήθησε πολύ για την άνοδο. Παίκτες τέτοιου επιπέδου θα μας βοηθήσουν στο νέο μας στόχο, που είναι η παραμονή στη Γ' Εθνική».

Εν όψει της έναρξης των νέων πρωταθλημάτων, το γήπεδο του Καναλακίου χρειάζεται βελτιώσεις για να μπορεί να «σταθεί» στη Γ' Εθνική. Σχετικά με αυτό, ο Νίκος Γκέλης ξεκαθαρίζει: «Ο Δήμος Πάργας πρέπει να κινηθεί κι αυτός από την πλευρά του και γρήγορα και σε συνεργασία μαζί μας να γίνουν κάποιες απαραίτητες παρεμβάσεις στο γήπεδο του Καναλακίου, ώστε να ρυθμιστούν όλα όπως πρέπει. Η ομάδα είναι και πάλι στη Γ' Εθνική και πρέπει να μην έχει ζητήματα με το γήπεδό της. Ο ΠΑΣ Αχέρων είναι τεράστια υπόθεση για το Φανάρι και ολόκληρο το Νομό Πρέβεζας και ο Δήμος από την πλευρά του είναι αναγκαίο να συμβάλει κι αυτός, όπως και η τοπική κοινωνία, καθώς ο ΠΑΣ Αχέρων θα αποτελεί ποδοσφαιρική ''διαφήμιση'' για το Δήμο Πάργας σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ το Καναλάκι θα φιλοξενήσει αντίστοιχα ομάδες και φιλάθλους από πολλές περιοχές της χώρας».

IMG 8143

Είναι δεδομένο πως η στήριξη του κόσμου θα είναι απαραίτητη στον ΠΑΣ Αχέρων στη Γ' Εθνική: «Θέλουμε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθειά μας. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν τους φιλάθλους του Φαναρίου δίπλα τους τη νέα σεζόν στη Γ' Εθνική. Είναι μία εμπειρία που είχε να ζήσει ο Αχέρων, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ήταν ιστορική στιγμή για την ομάδα αυτό που καταφέραμε. Γεμάτο γήπεδο, στήριξη από την τοπική κοινωνία, καλό ποδόσφαιρο και όλα θα έρθουν. Δεν ήταν ωραία η εικόνα στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όταν το γήπεδο ήταν μισοάδειο. Δεν ήταν ωραίο για τον κόπο και την προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά όλη τη σεζόν».

Για την ομαδική δουλειά που γίνεται στη διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων και τους ανθρώπους που βρίσκονται στη διοίκηση, ο κ. Γκέλης είπε: «Δεν είναι ο Γκέλης ή κάποιος άλλος... Είμαστε μία ομάδα επιχειρηματιών με μεράκι γι' αυτό που κάνουμε, νέοι σε ηλικία και πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας. Υπάρχει φερεγγυότητα, οικογενειακό κλίμα και διάθεση για προσφορά. Και πραγματικά θα δεχθούμε όποιον θέλει να προσφέρει και να βοηθήσει στην ομάδα».

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Παναγιώτης Τσόγκας