Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015 02:46

Με "χ" ξεκίνησε στα 18α Ακριτίδεια ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας

Με ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στους διοργανωτές και γηπεδούχους εκπαιδευτιικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ξάνθης ξεκίνησε η ποδοσφαιρική ομάδα των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Πρέβεζας που συμμετέχουν στα 18α Ακριτίδεια.

Μετά την πετυχημένη περσινή διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στην Πρέβεζα, τα Ακριτίδεια φιλοξενούνται φέτος στην πόλη της Ξάνθης και από χθες και ως την 1η Ιουλίου η καρδιά του εκπαιδευτικού αθλητισμού θα χτυπά στο Αθλητικό Κέντρο της SKODA ΞΑΝΘΗ στα Πηγάδια!

daskaloi

19 σύλλογοι από την Ελλάδα και την Κύπρο χωρισμένοι σε 4 ομίλους θα βρεθούν αντιμέτωποι με φόντο το Κύπελλο αλλά κυρίως με στόχο να διασκεδάσουν και να μοιραστούν ωραίες ποδοσφαιρικές στιγμές.

Στο φετινό τουρνουά συμμετέχουν ομάδες Εκπαιδευτικών από Ξάνθη, Κομοτηνή ,Έβρο, Κύπρο, Βέροια, Άρτα, Αγρίνιο, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κέρκυρα, Λαμία, Τρίκαλα, Πιερία, Φλώρινα, Καβάλα, Χαλκίδα, Κοζάνη και Πρέβεζα.

daskaloi2b

Tην Παρασκευή 26/6 το μεσημέρι στις 2 ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Δημαρχόπουλος και ο πρόεδρος του Διδασκαλικού Συλλόγου καλωσόρισαν τους υπεύθυνους του αποστολών στο Δημαρχείο Ξάνθης, ενώ στις 5 το απόγευμα διεξήχθησαν οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής των ομίλων.

Η ομάδα της Πρέβεζας αγωνίστηκε ενάντια στη γηπεδούχο και διοργανώτρια ομάδα της Ξάνθης και κατάφερε να πάρει το βαθμό τις ισοπαλίας με σκορ 1-1, με γκολ που σημείωσε ο Ντίνος Γιαννακός.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα των 18ων Ακριτιδείων (κάντε κλικ πάνω στην εικόνα)

daskaloi1