Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015 19:56

Όλα έτοιμα για το Διεθνές Πρωτάθλημα Τένις “Preveza Cup 2015”

Όλα είναι έτοιμα προκειμένου το πρωί της Κυριακής να ξεκινήσει το Διεθνές Πρωτάθλημα Τένις "Preveza Cup 2015" στα γήπεδα τένις που βρίσκονται δίπλα στο δημοτικό κολυμβητήριο.

IMG 8754

Το απόγευμα του Σαββάτου ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές για τους προκριματικούς αγώνες που θα διεξαχθούν την Κυριακή από τις 9 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, ενώ τη Δευτέρα θα γίνουν οι εγγραφές για το κυρίως ταμπλό.

Να θυμίσουμε πως περισσότεροι από 140 αθλητές (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας έως 18 ετών από 58 χώρες θα συμμετάσχουν στο βαθμολογούμενο διεθνές πρωτάθλημα τένις I.T.F Juniors PREVEZA CUP 2015 που διοργανώνει από 27 Ιουνίου ως και 5 Ιουλίου ο όμιλος Αντισφαίρισης Πρέβεζας σε συνεργασία με την ΕΦΟΑ και την Διεθνή Ομοσπονδία Τένις.

Στο πρωτάθλημα έχουν δηλώσει συμμετοχή αθλητές από Τσεχία- Ιταλία- Κύπρο- Ρωσία- Ισραήλ- Αγγλία- Αυστρία- Ηνωμένες Πολιτείες- Ισπανία- Τουρκία- Κίνα- Σουηδία- Βοσνία - Καναδά- Βουλγαρία- Αίγυπτο- Λιχτενστάιν- Βραζιλία- Μεξικό- Λευκορωσία- Γερμανία- Κροατία – Ινδία – Νορβηγία – Σλοβενία – Αυστραλία – Πορτογαλία – Περού – Συρία – Νέα Ζηλανδία κλπ.