Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 02:48

3ο Φεστιβάλ "Γενικής Γυμναστικής για όλους" στις 10&11 Ιουλίου στην Πρέβεζα

Με τη συμμετοχή περίπου 200 αθλητών και αθλητριών από την ευρύτερη περιοχή θα πραγματοποιηθεί το 3ο Φεστιβάλ Γυμναστική για όλους στην Πρέβεζα.

Η αθλητική γιορτή με συνδιοργανωτές τον Δήμο της Πρέβεζας και τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Κλεοπάτρα έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον συλλόγων από την ευρύτερη περιοχή οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις διήμερες εκδηλώσεις.

gumbastikh

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Πολιτισμού Κοσμάς Κορωναίος και η Πρόεδρος του Συλλόγου "Κλεοπάτρα" κ. Βάσω Ζαντραβέλλη παραχώρησαν συνέντευξη τύπου παραθέτοντας λεπτομέρειες για την διοργάνωση. Σύμφωνα με την κα Ζαντραβέλλη το φεστιβάλ θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 8:30 το βράδυ στην πλατεία Ανδρούτσου ενώ τις δύο μέρες θα συμμετέχουν 200 αθλητές και αθλήτριες από την ευρύτερη περιοχή (Πρέβεζα, Άρτα, Αμφιλοχία, Ιωάννινα και Αγρίνιο).

Η κα Ζαντραβέλη ευχαρίστησε όλους τους φορείς και επιχειρηματίες που ο καθένας με το δικό του τρόπο βοήθησαν στο φεστιβάλ καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας που στήριξαν και στηρίζουν κάθε χρόνο την εκδήλωση.

Ο κ. Κορωναίος τόνισε ότι το Φεστιβάλ, το οποίο πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά εξελίσσεται πλέον σε θεσμό και έχει αγκαλιαστεί από συλλόγους της ευρύτερης περιοχής αλλά και από τον κόσμο της Πρέβεζας που παρακολουθεί τις εκδηλώσεις.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να αναπτύξει και να στηρίξει την ιδέα των μαζικών εκδηλώσεων της Γυμναστικής ενώ το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν οι σύλλογοι θα δώσει τη την δυνατότητα σε όλους να γνωρίσουν το πολύ ενδιαφέρον κομμάτι της ρυθμικής , ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής.

Οι Σύλλογοι που θα συμμετέχουν στο Φεστιβάλ είναι οι ΑΓΣ Κλεοπάτρα Πρέβεζας, Πύρρος Άρτας, Προμηθέας Αμφιλοχίας, ΣΚΑΙ Ιωαννίνων , σύλλογος Δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου και ΘΩΑΣ Αγρινίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Παρασκευή 10/7 ώρα 20.30

Τελετή έναρξης στην πλατεία Ανδρούτσου

Παρουσίαση ατομικών και ομαδικών προγραμμάτων ρυθμικής και ομαδικής αισθητικής γυμναστικής.

Σάββατο 11/7 ώρα 20.30

Κεντρική εκδήλωση στο Δημοτικό Κηποθέατρο του Δήμου Πρέβεζας "Γιάννης Ρίτσος"

Παρουσίαση ομαδικών προγραμμάτων-ρυθμικής-ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής .