Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 07 Ιουλίου 2012 15:42

Η αντίστροφη μέτρηση για το Ionian Beach Volley 2012 άρχισε…

Του Ηλία Παπαϊωάννου-Greekvolley.com

 

 

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε… Έπειτα από το περσινό επιτυχημένο τουρνουά Preveza Beach Volley, οι προσδοκίες των φίλων του αθλήματος για το Ionian Beach Volley 2012, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Εκτός από την εταιρία μάρκετινγκ «IFRAME», που σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), την ΕΣΠΕΔΕ, τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας και το HOTEL ESPERANZA στο Κανάλι Πρέβεζας, εγγυώνται την άρτια οργάνωση των αγώνων, την ποιότητα των υποδομών όπου θα διεξαχθεί το τουρνουά, καθώς και την καλύτερη δυνατή φιλοξενία των θεατών και αθλητριών, η φετινή διοργάνωση θα έχει διεθνή χαρακτήρα.

Οι 2 ομάδες της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας, Λέφσκι Σόφιας αποτελούμενες από τις Γκαμπριέλα Αβράμοβα/Ιβελίνα Αβράμοβα, Ντένκα Γκάτσεβα/Νέλυ Τερζίεβα παρέα με τις Ελληνίδες διεθνείς, αλλά και τις άλλες πρωταθλήτριες υψηλών δυνατοτήτων που «αγκάλιασαν» από την πρώτη στιγμή αυτή την προσπάθεια, καθιστούν το φετινό τουρνουά μία πραγματική πρόκληση για τους τοπικούς φορείς και δεδομένα, ενώ εγγυάται πλούσιο θέαμα, όμορφες παρουσίες και δυνατές μονομαχίες στην άμμο.

Οι αθλήτριες, πέρα από τη χαρά της συμμετοχής, τα τρόπαια και τα μετάλλια, θα έχουν και τη ευκαιρία μέσα από μια μίνι κρουαζιέρα να γνωρίσουν και τις ομορφιές του Αμβρακικού κόλπου και του Ιονίου Πελάγους.

Η πρώτη…πράξη λοιπόν του... έργου θα παιχθεί από 10-12 Ιουλίου 2012 στην πόλη της Βόνιτσας, ενώ η φετινή μεγαλειώδης «παράσταση» του αθλήματος, που είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει για άλλη μια χρονιά πληθώρα θεατών, θα ολοκληρωθεί στην... δαντελένια παραλία του Καναλίου Πρέβεζας στο Hotel Esperanza από 13-15 Ιουλίου.

Τα 24 συνολικά αστέρια του κυρίως ταμπλό που αναμένεται να «λάμψουν» στο Ionian Beach Volley 2012 είναι τα εξής:

Γιώτα Σούρα (Παναθηναϊκός)- Νάνσυ Λιάγκη (ΑΕΚ)
Μαρία Νομικού (Ασυστέλ Νοβάρα)-Τζίνα Λαμπρούση (Ηρακλής Κηφισιάς)
Δήμητρα Καραγκούνη (Ηρακλής Κηφισιάς)-Σοφία Γκιαούρη (Ιωνικός Ν.Φ.)
Κατερίνα Σιόλα (Πρέβεζα)-Μάχη Πεπόνη (ΜΕΝΤ)
Γκαμπριέλα Αβράμοβα (Λέφσκι Σόφιας-BUL)-Ιβελίνα Αβράμοβα (Λέφσκι Σόφιας-BUL)
Ντένκα Γκάτσεβα ((Λέφσκι Σόφιας-BUL)-Νέλυ Τερζίεβα ((Λέφσκι Σόφιας-BUL)
Σούλα Λάππα (Πρέβεζα)-Δάφνη Βαρτζιώτη (Φ.Ε.Ιωαννίνων)
Μαρίζα Βλασταρά (Παναχαϊκή)-Βούλα Μποχρίνη (Παναχαϊκή)
Μαίρη Δημητρίου (Λαμία)-Έφη Ζαβογιάννη (Ηρακλής Ιωαννίνων)
Μαρίνα Τσοχαντζή (Ηρακλής Θεσσαλονίκης)-Άντζελα Βαμβακούση (Πανιώνιος)
Φωτεινή Μπίσκου (Αγία Παρασκευή)-Νεφέλη Στασινοπούλου (Αγία Παρασκευή)
Γιώτα Διώτη (Ηρακλής Κηφισιάς)-Σοφία Σάκκου (Ηρακλής Ιωαννίνων).