Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015 02:19

Το 4ο Γυμνάσιο επισκέφτηκε η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου

Το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας επισκέφτηκε η Κατερίνα Θάνου, η οποία βρέθηκε στην Πρέβεζα με αφορμή τον εορτασμό των 103 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης και το φιλανθρωπικό αγώνα της Εθνικής Ενόπλων.

IMG 0871pIMG 0890p

Σε σχετικό δελτίο τύπου από το 4ο Γυμνάσιο αναφέρεται:

"Την Τετάρτη 21-10-2015 και ώρα 9:30 π.μ. το σχολείο μας είχε τη χαρά και την τιμή να καλωσορίσει την Ολυμπιονίκη κ. Αικατερίνη Θάνου που συνοδεύονταν από τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη της Περιφέρειας Ηπείρου σε θέματα Νεολαίας και Αθλητισμού κ. Βασιλάκη Περικλή, τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας κ. Μπέλλο Χριστόφορο και ομάδα γυμναστών από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής.

Οι μαθητές του σχολείου και ο Σύλλογος Διδασκόντων υποδέχτηκαν την αντιπροσωπεία με μια μικρή και θερμή τελετή όπου η χορωδία του σχολείου τραγούδησε προς τιμή της Ολυμπιονίκου, της παραδόθηκε η ελληνική σημαία, σύμβολο που η ίδια τίμησε με τη διάκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η κ. Θάνου απηύθυνε χαιρετισμό και σύντομη ομιλία προς τους μαθητές τονίζοντας την αξία του «ευ αγωνίζεσθαι» και την προσπάθεια «της διαδρομής» όπως η ίδια χαρακτήρισε τον επίπονο δρόμο προς τη νίκη.

Στη συνέχεια παρέδωσε τη σημαία στη μαθήτρια Σοφιανού Ξένια της Γ΄ τάξης που αρίστευσε το σχολικό έτος 2014-2015 και θα είναι η σημαιοφόρος στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου.

Χαιρετισμούς απηύθυνε στους μαθητές και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κ. Βασιλάκης Περικλής και η τελετή ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο από τη χορωδία και την ορχήστρα του σχολείου".