Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2015 00:32

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Εθνικός και ΠΑΣ Αχέρων (pics)

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Εθνικός και ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου στο γήπεδο της Φιλιππιάδας, για την 8η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

DSC 0136

Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ στο 3’ (κεφαλιά του Λέντζου-έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί) και στο 9’ (πλασέ του Κολιάκη που πέρασε άουτ), ενώ οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» με πλασέ του Μακρυγιάννη στο 30’ (απέκρουσε ο Μπαντής) και κεφαλιά του Τσομπάι (άουτ) στο 69’.

DSC 0201

Διαιτητής: Νίκος Ρούσος (Πρέβεζας)

Βοηθοί: Τσόγκας (Πρέβεζας)-Γαρδικιώτης (Άρτας)

DSC 0299

Εθνικός Φιλιππιάδας (Ηλίας Μαγκάκης): Μπαντής, Χρηστογιάννης, Διαμαντόπουλος, Κόμνος, Μαλάτος, Λέντζος, Κολιάκνης, Τσακανίκας, Γιαννούλης (66΄ Νικολαϊδης), Παπαρούνας, Λάππας.

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Νίκος Βέκιος): Καραπιπέρης, Κουμπής, Μυρτάι, Μπάκας, Πάνος, Σιώρος, Κυριακάκης (62΄ Ντέτσικας), Κεϊτα (64΄ Τσομπάι), Μακρυγιάννη (82΄Λαγός), Λουκούμης, Κωνσταντίνου Β.

*Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση από άλλες ιστοσελίδες του φωτογραφικού υλικού, χωρίς την προφορική ή γραπτή συγκατάθεση των υπευθύνων του atpreveza.gr. Σε διαφορετική περίπτωση επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.