Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012 02:47

Θεαματικά έπεσε η αυλαία του 3 on 3

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το 3ήμερο τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 που διοργάνωσε η Νικόπολη Πρέβεζας στα γήπεδα μπάσκετ στο κολυμβητήριο, αφού όλοι σχεδόν οι αγώνες ήταν αμφίρροποι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

IMG 6998

Η τελευταία ημέρα των αγώνων είχε λίγο από όλα. Δυναμικές μονομαχίες, σκληρά μαρκαρίσματα, εντυπωσιακές φάσεις, διαγωνισμό τριπόντων και καρφωμάτων, παρατάσεις επί παρατάσεων, buzzer beaters και φυσικά το μεγάλο νικητή του τελικού που έγινε υπό το φως των προβολέων και παρουσία δεκάδων θεατών που γέμισαν τις κερκίδες και τις τρεις ημέρες του τουρνουά.

IMG 7015

Στους ημιτελικούς μετά από αμφίρροπους αγώνες η ομάδα των Βαβέτση, Μπατσούλη και Πολίτη επιβλήθηκε των X men( Καλαντζής, Τσεντζερής, Πάτσης) και η ομάδα των Συρράκο Bulls(Μπάλλας, Τσιτσώνης, Βασιλειάδης) επιβλήθηκε των Παπαμιχαήλ, Κοντογιάννη, Νίκα Κίμ και Τριάντη Δ.

Ο τελικός ξεκίνησε λίγο μετά τις 21:30 και η ομάδα των Συράκο Bulls πήρε μέσα σε πανηγυρισμούς και χειροκροτήματα τη νίκη και την πρώτη θέση.

IMG 7055

Στην κατηγορία των παίδων πρωταθλητές αναδείχτηκαν οι Dream 3, ενώ στην κατηγορία των εφήβων νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα των Boys.

IMG 7018

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός τριπόντων και καρφωμάτων με τους Μπούντα και Κ. Νίκα να αναδεικνύονται νικητές αντίστοιχα, ενώ τιμήθηκε και ο κ. Σ. Στρακαντούνας για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα.

Δείτε εκτεταμένα αποσπάσματα από την τελευταία ημέρα και τον τελικό:

Διαβάστε επίσης:

Υψηλές μπασκετικές «πτήσεις» στο Κολυμβητήριο Πρέβεζας

3 on 3, ημέρα 2η...

Έκθεση εικόνων