Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 01:29

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Τένις

Στην Έδεσσα πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Τένις το Σάββατο 23/01/2016. Αφού έγινε λεπτομερής παρουσίαση των πεπραγμένων του 2015 και ανάλυση κάποιων παραλήψεων ομόφωνα όλα τα προς συζήτηση θέματα της Γενικής Συνέλευσης ψηφίστηκαν, ενώ οι δυο επόμενες συνελεύσεις την άνοιξη και τον Οκτώβριο αποφασίστηκε να γίνουν σε Μύκονο και Αθήνα.

DSCN6889

Στην συνέλευση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμούς ο Δήμαρχος της πόλης κ.Γιάννου Δημήτριος και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ.Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Οφείλουμε να αναφέρουμε οτι την Παρασκευή το βράδυ ο Δήμος Έδεσσας παρέθεσε δείπνο στους 150 και πλέον συνέδρους σε πολυχώρο του Δήμου και την επομένη διέθεσε το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου για την Γεν. Συνέλευση. Ακόμη κατά την διάρκεια της συνέλευσης λεωφορείο του Δήμου ξενάγησε τους συνοδούς των συμμετεχόντων στη συνέλευση στα αξιοθέατα της πόλης.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σπύρος Ζαννιάς με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Δημήτρη Παππά επισκέφθηκαν τον χώρο όπου ο Δήμαρχος δεσμεύθηκε για την κατασκευή 5 γηπέδων τένις με τις αντίστοιχες κτιριακές υποδομές και κερκίδες, κάνοντας εγκαίνια το καλοκαίρι του 2017

Και λίγες προσωπικές εντυπώσεις : Πρόκειται για μια πόλη όπου χαίρεσαι να περπατάς. Σε εντυπωσιάζει η καθαριότητα, οι καλοί πεζόδρομοι, αναπλάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη ή που πρόσφατα ολοκληρώθηκαν, η αυτονομία σε κτιριακές υποδομές του Δήμου και της Περιφέρειας και ένα Νοσοκομείο που το κτίριο εντυπωσιάζει, αλλά και που κατά τον Δήμαρχο έχει ικανοποιητικό επιστημονικό και νοσοκομειακό προσωπικό.

Τέλος, για την φιλοξενία από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ομίλου καθώς και τον Πρόεδρο της Γ' Ένωσης Πέτρο Τσαρκνιά ξεπέρασαν κατά πολύ το ήδη υψηλό επίπεδο που διακρίνει τον κόσμο του τένις!

Δελτίο τύπου