Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 02:18

Στις 4 Σεπτεμβρίου το 2ο Άκτια Τρίαθλο στην Πρέβεζα!-Στις 3 Σεπτεμβρίου ο 4ος Εν Νικοπόλει Άκτια Δρόμος

Στη διοργάνωση του 2ου «Άκτια Τριάθλου» στις 4 Σεπτεμβρίου θα προχωρήσει ο δήμος Πρέβεζας, στα πλαίσια των εορτασμών της ναυμαχίας του Ακτίου.

IMG 2914

Το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας στη χθεσινή συνεδρίαση ενέκρινε τη διαδικασία διοργάνωσης των αγώνων και όπως επισημάνθηκε ο αγώνας θα διεξαχθεί στην παραλιακή ζώνη της Πρέβεζας με κολύμβηση(750 μέτρα), ποδηλασία(20 χιλιόμετρα) και δρομικό κομμάτι(5 χιλιόμετρα).

Τεχνική υποστήριξη στο εγχείρημα θα παρέχει στο δήμο και φέτος ο παγκόσμιος πρωταθλητής τριάθλου και προοπονητής της εθνικής ομάδας τριάθλου Ελλάδας και Κύπρου κ. Βασίλης Κρομμύδας, ενώ στην οργάνωση και προώθηση του αγώνα θα συμμετέχει επίσης η χρυσή Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα.

IMG 3780

Για την κάλυψη των εξόδων του αγώνα θα υπάρχει αντίτιμο συμμετοχής για το τρίαθλο ατομικό 25 ευρώ ανά συμμετοχή και για την κατηγορία του ομαδικού 45 ευρώ ανά ομάδα τριών ατόμων.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως στο 1ο Άκτια Τρίαθλο συμμετείχαν περίπου 100 αθλητές και το σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός που αν διοργανωθεί σωστά και στηριχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης για αθλητές από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Στις 3 Σεπτεμβρίου ο 4ος Εν Νικοπόλει Άκτια Δρόμος

IMG 2276

Να υπογραμμίσουμε πως μία μέρα νωρίτερα, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρομέων Πρέβεζας θα διοργανωθεί ο 4ος Εν Νικοπόλει Άκτια Δρόμος (10 χιλιόμετρα), ενώ την ίδια ημέρα το πρωί ο δήμος Πρέβεζας σε συνεργασία με τους κολυμβητικούς συλλόγους της πόλης διοργανώνει αγώνα κολύμβησης απόστασης 1000 μέτρων.