Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 08 Μαϊος 2016 02:47

«Το αφιερώνουμε στο Στάθη μας» - Καρασαβόγλου, Μπάλλας και Πολίτης μιλούν στο atpreveza.gr

Δηλώσεις στο atpreveza.gr έκαναν μετά το τέλος της αναμέτρησης Βίκος Ζαγοροχώρια-ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας, ο Παντελής Καρασαβόγλου, ο Χρήστος Μπάλλας και ο Σπύρος Πολίτης, αφιερώνοντας παράλληλα την άνοδο στη Γ' Εθνική στο «μεγάλο απόντα» της όλης προσπάθειας Στάθη Παρούση.

cd7722b5c6a2bd4dd17779ffdec7bd77 L

Ο Πρόεδρος της Νικόπολης ανέφερε: «Αισθάνομαι χαρούμενος. Πολύ χαρούμενος. Η προσπάθεια δέκα μηνών έφτασε στο τέλος της. Αίσιο τέλος για εμάς. Είμαστε πρωταθλητές και σε αυτούς αξίζουν τα πάντα. Το αφιερώνουμε στο Στάθη μας. Στο Στάθη που χάσαμε. Προτεραιότητα σε αυτόν και έπειτα σε όλους στην οικογένεια της Νικόπολης για τη δουλειά που έγινε. Ευχαριστούμε όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μας όλη τη χρονιά και φυσικά τους φιλάθλους μας, που μας ακολούθησαν και στα Γιάννενα».

IMG 9212

Ο σέντερ και πρώτος σκόρερ της Νικόπολης κόντρα στο Βίκο, Χρήστος Μπάλλας τόνισε: «Αφιερώνουμε το πρωτάθλημα στο Στάθη Παρούση, που για εμάς είναι ακόμη στην ομάδα μας. Ήταν και καλός μας φίλος εκτός από συμπαίκτης. Η διοίκηση και η ομάδα έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά. Σίγουρα δεν ήμασταν τόσο καλοί στο ματς, αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα. Πήραμε το πρωτάθλημα.

IMG 9058

Χαρούμενες στιγμές θέλουμε και στη Γ' Εθνική με σωστή οργάνωση. Θα γίνουν όλα. Πιστεύω ότι η Γ' Εθνική είναι μία κατηγορία που αν μείνει όλη η ομάδα και με κάποιες προσθήκες την... έχουμε. Μέσα στο καλοκαίρι αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε, γιατί φέτος ήμασταν σε τοπικό πρωτάθλημα. Αυτά πρέπει να αλλάξουν. Υγεία να έχουμε και όλα θα πάνε καλά».

IMG 9052

Ο βοηθός προπονητής της Νικόπολης και πρώτος προπονητής σε ορισμένα ματς της σεζόν, Σπύρος Πολίτης είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Πετύχαμε το στόχο που είχαμε θέσει στην αρχή της χρονιάς, η ομάδα να ανέβει κατηγορία και να παίξει όσο καλύτερο μπάσκετ μπορεί. Παρά τις ατυχίες που είχαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, πιστεύω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Το δείξαμε και σήμερα όταν το ματς δεν πήγε καλά για εμάς. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Κώστα Παπίρη, στους παίκτες και τη διοίκηση που ήταν δίπλα μας.

Να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν συγκλονιστικός σήμερα, μας έδωσε δύναμη και έδωσε το κάτι παραπάνω στην ομάδα μας.

Θεωρώ ότι η ομάδα θα έχει καλή συνέχεια και στη Γ' Εθνική».