Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016 11:52

Στους Θερινούς Περιφερειακούς αγώνες στην Άρτα συμμετείχε η προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Πρέβεζας

IMG 20160618_180807

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Πρέβεζας το Σάββατο 18 Ιουνίου στους Θερινούς Περιφερειακούς αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών 9-10-11-12 ετών που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό κολυμβητήριο Άρτας υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Ο Ναυτικός Όμιλος Πρέβεζας συμμετείχε με τη Βαγγέλη Ειρήνη στα 50μ ελεύθερο και 50μ πρόσθιο κοριτσιών 11 ετών και τον Βαγγέλη Στυλιανό στα 50μ ελεύθερο αγοριών 9ετών.

IMG 20160618_173631

Ο Σύλλογος σε δελτίο τύπου αναφέρει: «Η συμμετοχή εκατοντάδων νεαρών αθλητών 9-12 ετών, ο υψηλού επιπέδου συναγωνισμός, οι πολύ καλές επιδόσεις που πραγματοποιήθηκαν, και το ασταμάτητο χειροκρότημα της κερκίδας για την προσπάθεια όλων των αθλητών, ανέδειξαν ως μεγάλο νικητή το άθλημα της κολύμβησης. Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους αθλητές μας για το ήθος τους , καθώς και για την προσπάθεια που κάνουν, μια προσπάθεια που είναι παρακαταθήκη για το μέλλον τους ως ενήλικες. Να ευχαριστήσουμε τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που δείχνουν στον σύλλογο και στους προπονητές μας.

Οι προσπάθειες αυτές των μικρών αθλητών μας ας θεωρηθούν ως « σ κ υ τ ά λ η » των επιτυχιών του μέλλοντος , κι ας γίνουν ερέθισμα του αισθήματος ευθύνης που πρέπει όλους μας να διακατέχει.

Κυρίως, όμως, ας γίνουν αιτία να εντείνουν τις προσπάθειές τους οι ιθύνοντες ώστε το άθλημα της Κολύμβησης να τύχει της ανάλογης προστασίας και ενδυνάμωσής της στην τοπική μας κοινωνία».