Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2016 01:14

ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας: Συμφωνία με Παπίρη, Τσιτσώνη, Μακρόπουλο, Παπαμιχαήλ…

10ea9a55968caa3c1c6fba77e034555d L

Τις παρακάτω ανακοινώσεις εξέδωσε ο ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας, αναφορικά με τις ανανεώσεις προπονητή και παικτών:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Σ.Κ. Νικόπολη βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας την ανανέωση της συνεργασίας για ακόμη μια χρονιά με τον αθλητή Κωνσταντίνο Τσιτσώνη.

Σε συνάντηση που έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης, ο αθλητής εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα κιτρινόμαυρα και να προσφέρει στην ομάδα της πόλης μας σεβόμενος τους ανθρώπους της ομάδας και την επιτυχημένη περσινή χρονιά»

Και

«Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή μας  κ. Κώστα Παπίρη ο οποίος θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μας ως 1ος προπονητής στην δύσκολη αποστολή του Συλλόγου μας στην Γ’ εθνική κατηγορία.

Με χαρά επίσης ανακοινώνουμε πως στην ομάδα μας θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ο Φώτης Μακρόπουλος καθώς και ο αρχηγός μας Μιχάλης Παπαμιχαήλ. Ανανεώθηκε επίσης ο δανεισμός των Ηλία Παπαδημητρίου και Τάσου Αγραπιδάκη ενώ αποκτήθηκε με μεταγραφή ο Γιάννης Ροντογιάννης ο οποίος αγωνίστηκε δανεικός την περσινή χρονιά και πλέον επιστρέφει «ζεστός» στα πάτρια εδάφη με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα μας τη νέα αγωνιστική χρονιά».