Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2016 17:42

Επέστρεψε-δυναμίτης στα ρινγκ ο Πρεβεζάνος Μάριος Κατσής! (vid)

aaaaaaaaabbbbnn444f77

Την αγωνιστική επιστροφή του στα ρινγκ, έπειτα από αποχή 7 ετών, έκανε ο Πρεβεζάνος Μάριος Κατσής, ένας από τους σπουδαιότερους μαχητές που έχει αναδείξει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχοντας μια σπουδαία καριέρα πίσω του εντός και εκτός των "τειχών".

Ο Μάριος έχει επικεντρωθεί στην σχολή του το  «Fight Club Πρέβεζας», ωστόσο η δίψα για επιστροφή στα ρινγκ παρέμενε και παραμένει άσβεστη.

Το Σάββατο 2 Ιουλίου αγωνίστηκε στο Αγρίνιο σε αγώνα πυγμαχίας για το Κύπελλο Ελλάδας σε διοργάνωση που έγινε εκεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας σε συνεργασία με την A.I.B.A. .

Ο αντίπαλός του στην κατηγορία των +91 κιλών ήταν ο Ακαριάν Βονοντιάν από τον Σύλλογο 'Άρη Νίκαιας' με τον Κατσή να αγωνίζεται για τον Σύλλογο Αμφιλοχίας με προπονητή τον Παναγιώτη Ντουμάζιο. Πήρε μάλιστα τη νίκη με ομόφωνη απόφαση των κριτών.

Ο Μάριος μιλώντας στο upfight.gr, αποκάλυψε πως στόχος του είναι να συνεχίσει να κάνει αγώνες αφού δεν έχει σταματήσει στιγμή να προπονείται καθημερινά. Επίσης ανέφερε πως τα συναισθήματα που γεννιούνται ανεβαίνοντας στο ρινγκ είναι απερίγραπτα, ενώ διαπίστωσε πόσο πολύ του είχαν λείψει.

 

Πηγή: upfight.gr