Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016 18:29

Λειτουργία ακαδημίας ποδοσφαίρου σε νέα πρότυπα στην Πάλαιρο με προπονητή τον Κυριάκο Παναγιωτίδη

14193856 10210370786925074_944455601_n

Όπως έχει προαναγγελθεί στόχος του Α.Ο ΠΑΛΑΙΡΟΥ πέρα από το να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α' Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ, είναι να καταφέρει στο επόμενο χρονικό διάστημα να επανδρωθεί από νέους γηγενείς ποδοσφαιριστές δίνοντας όμως και στους ίδιους τη δυνατότητα, να εξελιχθούν ποδοσφαιρικά και γιατί όχι να εκπροσωπήσουν την τοπική κοινωνία στα σαλόνια μεγαλύτερων κατηγοριών και ομάδων.

Στις 11/09/2016 και ωρα 17:30 στο γήπεδο της Α.Ο ΠΑΛΑΙΡΟΥ αναμένουμε να δώσουν το «παρών» νέοι ποδοσφαιριστές της ευρύτερης περιοχής με το έργο της διαπαιδαγώγησης και της ποδοσφαιρικής κατάρτισής να επωμίζεται ο καθηγητής φυσικής αγωγής Κυριάκος Παναγιωτίδης (Διπλωματούχος προπονητής Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.(ΓΓΑ 1994), κάτοχος διπλώματος UEFA B(ΕΠΟ), ο οποίος επίσης έχει παρακολουθήσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης εξειδικευμένο Πρόγραμμα με θέμα «προπονητής αθλητικών ακαδημιών» για πιστοποίηση, κατάρτιση και απόκτηση του διπλώματος.

Σκοπός του προγράμματος είναι η εκμάθηση και εφαρμογή βασικών επιστημονικών αρχών που σχετίζονται με την εκμάθηση αθλητικών δραστηριοτήτων σε παιδιά παιδικής και προεφηβικής ηλικίας και η προπονητική αναπτυξιακών ακαδημιών.

Ο Κυριάκος Παναγιωτίδης είναι επίσης κάτοχος Coerver Youth Diploma

 oulis

Σύμφωνα με τον έμπειρο προπονητή και εκπαιδευτικό ο νεαρός ποδοσφαιριστής πρέπει πρωτίστως να μάθει να συνεργάζεται με τους συμπαίκτες του και αποκτώντας τα βασικά στοιχεία της τεχνικής να αγωνίζεται με άμιλλα.

Θα λειτουργήσουν τμήματα τζούνιορ, προπαιδικό και παιδικό, ενώ ο κ.Παναγιωτίδης θα βρίσκεται στην διάθεση των γονέων ανά πάσα στιγμή.

Να τονίσουμε ότι η σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου στους νέους αποτελεί το θεμέλιο λίθο για την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού και εθνικού ποδοσφαίρου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να εποικοινωνήσετε με τους:

Κυριάκο Παναγιωτίδη 6976684870 (Προπονητής)

Κων/νος Φραδέλος 6974231333 (Τεχνικός Διευθυντής)