Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2016 02:05

Β. Βαγενάς:"Στόχος μας παραμένει η παραμονή στην κατηγορία"

IMG 9786

Χαμηλά κράτησε τον πήχη στις δηλώσεις του ο Βασίλης Βαγενάς, μετά την 4η νίκη της Νικόπολης, σημειώνοντας πως στόχος της ομάδας παραμένει η παραμονή στη Γ' Εθνική.

Ο Βαγενάς δήλωσε: «Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε και μας είδε. Μην αποπροσανατολιστούμε από αυτό το αποτέλεσμα παιδιά, ο στόχος παραμένει η κατηγορία. Είναι μια καινούργια κατηγορία για όλους τους συμπαίχτες, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό.

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας τώρα μέσα στα Φάρσαλα το οποίο είναι ουσιαστικά για μένα ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που μπορούμε να παίξουμε σαν ομάδα. Θα πάμε εκεί να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας.

Είναι σίγουρο πως ό,τι νίκη έχουμε κάνει οφείλεται στην άμυνα. Σήμερα φάγαμε 45 πόντους, δεν πρέπει να είσαι και έμπειρος για να κρίνεις που οφείλεται η σημερινή νίκη και αν συνεχίσουμε έτσι, με τον ίδιο τρόπο στην άμυνα, νομίζω ότι θα σώσουμε την κατηγορία πολύ εύκολα».