Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012 15:40

Κοίταξε στα... μάτια το Νο 2 του τουρνουά της Lleida η Παπαμιχαήλ

Στην προημιτελική φάση σταμάτησε η πολύ καλή πορεία της Πρεβεζάνας τενίστριας Δέσποινας Παπαμιχαήλ, στο τουρνουά των 10.000 δολαρίων της ITF, που διοργανώνεται στη Lleida της Ισπανίας. Η 19χρονη πρωταθλήτριά μας, έδωσε μια πολύ δυνατή μάχη, αλλά ηττήθηκε έπειτα από κλειστό παιχνίδι από τη Νο2 του ταμπλό και γηπεδούχο Rocio De La Torre-Sanchez στο χωμάτινο τουρνουά της ισπανικής πόλης.

 

Διαβάζουμε στο tennisnews.gr:

 

«Η Δέσποινα κοίταξε στα μάτια τη δεύτερη καλύτερη παίκτρια του ταμπλό σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει και την πολύ μεγάλη νίκη, με την Torre-Sanchez να παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά με 7-5, 6-4. Η αντίπαλος της Παπαμιχαήλ αποτελεί τη μεγαλύτερη ελπίδα των Ισπανών, ενώ μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της Νο1 στο ταμπλό Μεξικανής Ximena Hermoso, έχει και τον πρώτο λόγο για τον τίτλο.

Η 19χρονη τενίστρια από την Πρέβεζα, Νο8 του ταμπλό, είχε πετύχει 2 άνετες νίκες αυτή την εβδομάδα στη Lleida. Για τον 1ο γύρο, είχε επιβληθεί της Ιταλίδας Chiara Mendo με 6-3, 6-0, ενώ στα προημιτελικά επίσης δε συνάντησε δυσκολίες απέναντι στην Ισπανίδα Olga Perres Azcoitia, κερδίζοντας με 6-2, 6-3.

Πλέον ακολουθεί ξεκούραση για την Δέσποινα, που την ερχόμενη εβδομάδα δε θα αγωνιστεί σε κανένα τουρνουά, θα παραμείνει όμως στην Ισπανία, για τον επόμενό της σταθμό που θα είναι στη Μαδρίτη και το τουρνουά των 10.000 δολαρίων που θα φιλοξενηθεί εκεί στις 24-30 Σεπτεμβρίου».