Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 16:54

Συνεχίζονται τα «εκλογομαγειρέματα» στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας…

IMG 1400 1

Έχουμε αναφερθεί πριν από μερικές ημέρες στην κινητικότητα που επικρατεί στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας εν’ όψει των εκλογών της Ένωσης σε λίγους μήνες. Το ψηφοδέλτιο που θα αναμετρηθεί με αυτό του νυν Προέδρου της ΕΠΣ, κ. Θωμά Κάρτσακλα θα ανακοινωθεί –σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza.gr – μέσα στο μήνα που διανύουμε.

Ο επικεφαλής θα αποφασιστεί εντός των επόμενων ημερών, ανάμεσα σε επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον κλάδο εμπορίας πετρελαίου και γνωστό πολιτικό μηχανικό της Πρέβεζας. Είναι δεδομένο πάντως πως και οι δύο θα ενισχύσουν το ψηφοδέλτιο.

Στην πλευρά του κ. Κάρτσακλα απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να «δέσει» το ψηφοδέλτιο και γίνονται προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις έπειτα από την «επικοινωνιακή γκάφα» της επιλεκτικής διαρροής των ονομάτων του ψηφοδελτίου, λίγες ημέρες πριν από τον τελικό της Ένωσης.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ πάντως, η πλευρά Κάρτσακλα εκφράζει μία συγκρατημένη αισιοδοξία πως τα σωματεία θα αναγνωρίσουν το όποιο έργο που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια και δεν θα υπάρξει πρόβλημα επανεκλογής.

Οψόμεθα!