Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 20:43

Προβληματική η κατάσταση στο γήπεδο του Αγίου Θωμά την ώρα που προπονητές από όλη την Ελλάδα θα βρεθούν στην Πρέβεζα

Έχουμε σταθεί αρκετές φορές στην κακή πολιτική εκτίμηση που κάνει ο Δήμος Πρέβεζας, μπροστά σε συγκεκριμένες καταστάσεις και εντός των επόμενων ημερών, ενδεχομένως να βρεθούμε και πάλι μπροστά στο... ίδιο έργο θεατές.

Από τις 26 Μαρτίου μέχρι και τις 4 Απριλίου θα λειτουργήσει στην Πρέβεζα η σχολή προπονητών UEFA C της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην πόλη μας και η Πρέβεζα θα φιλοξενήσει 42 προπονητές από πολλές περιοχές και τα τεχνικά κλιμάκια της ΕΠΟ, σε μία διαδικασία που θα λάβει και πανελλήνια διάσταση και προβολή.

 Το θεωρητικό μέρος της σχολής θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο της πόλης, ενώ το πρακτικό στις εγκαταστάσεις του Αγίου Θωμά. Παρ΄ όλα αυτά οι εργασίες και οι απαραίτητες βελτιώσεις που έπρεπε να γίνουν από το 2015 (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ), όταν και εγκαταστάθηκε ο τάπητας, με επίκεντρο τα αποδυτήρια και τον περιβάλλοντα χώρο, δεν έχουν γίνει ακόμη.

Πολλά είναι τα σωματεία που έχουν διαμαρτυρηθεί, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr, η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας έχει στείλει ήδη 2 φορές έγγραφο στο Δήμο Πρέβεζας (το τελευταίο στις 6 του μηνός), αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει κάτι.

Ο κ. Μάκης Ντίτσος, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου σε θέματα αθλητισμού έχει δείξει μεγαλύτερη διάθεση και σπουδή στο να λύνει κάποια ζητήματα, σε σχέση με τους προκατόχους του, (τελευταίο παράδειγμα το γηπεδάκι μπάσκετ στο Ψαθάκι), ωστόσο φαίνεται πως ορισμένες φορείς η διάθεση και οι προθέσεις δεν αρκούν.