Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 20:44

“Γκέλαρε” στο Θεσπρωτικό ο ΠΑΣ Πρέβεζα (pics)

Ο Κεραυνός Θεσπρωτικού επικράτησε του ΠΑΣ Πρέβεζα στο γήπεδο “Κατερίνα Θάνου” με σκορ 1-0 για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και ανέτρεψε τα πάντα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

IMG 2327

Οι “κιτρινόμαυροι” του Άγγελου Μπέκα, ό,τι έχτιζαν με κόπο, ιδρώτα και καλή μπάλα για 26 αγωνιστικές το... χάλασαν με μία από τις χειρότερες αγωνιστικές τους εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα, στην πιο κρίσιμη καμπή του. Ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να κάνει κυκλοφορία μπάλας και να βρει το συνήθη ρυθμό του, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες για γκολ που δημιούργησε, καθώς οι παίκτες του είτε είχαν κακές επιλογές είτε ήταν άτυχοι στην τελική προσπάθεια, ενώ έκανε και αρκετά αβίαστα λάθη και στα 90 λεπτά, που τον έφεραν από πρώτο-τρίτο στη βαθμολογία.

IMG 2267

Στον αντίποδα, ο Κεραυνός πήρε το 100% από τους ποδοσφαιριστές του με βάση τις δυνατότητές τους και την εμπειρία τους, μετέφερε πίεση στην αντίπαλη περιοχή με “επικίνδυνες στημένες μπάλες”, έβγαλε πάθος και πείσμα στο χορτάρι και δίκαια πήρε μία νίκη απέναντι στην μέχρι και αυτό το ματς πρωτοπόρο ομάδα στο πρωτάθλημα.

Η “στραβή ημέρα” φάνηκε από τα πρώτα λεπτά για τον ΠΑΣ, καθώς στο 4' ο Ρούγκι... σέρβιρε με τη μία στο Μπόμπορη, ο οποίος πλάσαρε απευθείας, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 8' κεφαλιά του Τσάλα δε βρήκε στόχο (άουτ) και στο 30' κεφαλιά του Ρούγκι προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κάτσενου και πέρασε άουτ. Στο 36' ο Κώτσης απέκρουσε σε κόρνερ το κοντινό σουτ του Στούπα.

IMG 2285

Σε μία από τις πολλές επικίνδυνες “καμινάδες” στην περιοχή του ΠΑΣ ήρθε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Στο 55' ο Ντόβας εκτέλεσε φάουλ κάτω από τη σέντρα, ο Κώτσης έκανε κακή έξοδο, ο Ρακόπουλος έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της Πρέβεζας για το 1-0.

Ο ΠΑΣ αντέδρασε και στο 58', ψιλοκρεμαστή κεφαλιά του Τσάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κεραυνού, ο Μπόμπορης πήρε την επαναφορά της μπάλας, σούταρε, αλλά η μπάλα βρήκε στο εξωτερικό μέρος του αριστερού κάθετου δοκαριού και έφυγε άουτ.

IMG 2280

Στο 64' ο Γκολκίπερ του ΠΑΣ απέκρουσε το δυνατό σουτ του Μπόμπορη. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν χέρι αμυντικού σε φάση μέσα στην περιοχή του Θεσπρωτικού στο 77' (ο διαιτητής έδειξε “παίζετε”), ενώ στις καθυστερήσεις ο Καζούκας (πλασέ-άουτ) και ο Μπόμπορης (πλασέ-εξωτερική πλευρά του κάθετου δοκαριού και άουτ) δε μπόρεσαν να σκοράρουν για την Πρέβεζα.

Ο Κεραυνός αγωνιζόταν από το 75' με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Μπόμπορη.

 IMG 2312

Διαιτητής: Καλογέρης
Βοηθοί: Κέφης – Αναγνωστάκης
Κεραυνός Θεσπρωτικού (Κολιός): Κάτσενος, Αθανασόπουλος (70' Παφίλας), Στούπας (59' Φέκκας), Λαϊνάς, Ρακόπουλος, Παπαρούνης, Ντόβας, Χουλιάρας, Πανούσης, Κούσης (89' Τζίμας), Μπόμπορης
ΠΑΣ Πρέβεζα (Μπέκας): Κώτσης, Νίκου, Τουργέλης (62' Ζέρης), Γκίνι, Τριάντος, Τουλκερίδης (72' Καζούκας), Τσάλας, Σκαμνέλος, Ρούγκι, Μπόμπορης, Ντέτσικας (56' Κατσούλας).