Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 19:02

Χειροκρότημα “παρηγοριάς” και τρεις βαθμούς πήρε στην έδρα του ο ΠΑΣ Πρέβεζα με αντίπαλο την Πλαγιά (pics)

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα επικράτησε του ΑΟ Πλαγιάς με σκορ 3-1 για την 29η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οι “κιτρινόμαυροι” δέχθηκαν το παρήγορο χειροκρότημα στήριξης από όσους φιλάθλους βρέθηκαν στις εξέδρες του “Αθανασία Τσουμελέκα”, καθώς βρίσκονται στο -4 από τον πρωτοπόρο Αχέροντα Καναλακίου και η μοναδική περίπτωση να υπάρξουν αγώνες-μπαράζ είναι να μη νικήσει το Καναλάκι στην Πλαγιά την τελευταία αγωνιστική και να νικήσει ο ΠΑΣ Πρέβεζα τον ΑΟ ΡΙΑ.

IMG 3734

Οι γηπεδούχοι απείλησαν την εστία του Καταγή Γ. στο 21' με σουτ του Δημουλιά (άουτ), στο 32' με σουτ του Λεόπουλου (μπλόκαρε ο τερματοφύλακας) και στο 40' με σουτ του Τριάντου (μπλόκαρε ο τερματοφύλακας). Κατάφεραν όμως να ανοίξουν το σκορ στο 43' όταν ο Δημουλιάς με φαλτσαριστό σουτ από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Το 2-0 διαμορφώθηκε ένα λεπτό αργότερα (44') με δυνατό σουτ του Τσάλα.

IMG 3662

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με ένα σουτ του Μπόμπορη που σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας της Πλαγιάς, ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ στο 71' με σέντρα-σουτ του Μπουρδάρα που “κρέμασε” τον Κώτση (2-1).

IMG 3688

Στο 76' σε σέντρα-σουτ του Μπόμπορη ο Τουργέλης έκανε την προβολή και σκόραρε, κάνοντας το τελικό 3-1.

IMG 3670

Διαιτητής: Σπυράκος

Βοηθοί: Γκαρτζονίκας – Κέφης

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μπέκας): Κώτσης, Πανταζής (50' Κατσούλας), Γκίνι, Λεόπουλος, Τριάντος, Τουλκερίδης (70' Τουργέλης), Τσάλας (55' Ντέτσικας), Σκαμνέλος, Νίκου, Μπόμπορης (78' Καζούκας), Δημουλιάς.

ΑΟ Πλαγιάς (Βασιλειάδης): Καταγής Γ., Κοκόλης Στ., Κοκόλης Γ., Μαχαλιώτης, Καταγής Λ., Μπουρδάρας, Σταμουλάκης Γ. (85' Φερεντίνος Θ.), Μωραϊτης, Σταμουλάκης Σπ., Φερεντίνος Δ. (78' Παξινός), Σκλήβας.

 

Έκθεση εικόνων

View this gallery on Flickr