Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 15 Μαϊος 2018 17:38

Όλα τα ενδεχόμενα “στο τραπέζι” στον ΠΑΣ Πρέβεζα μετά το “σοκ” του μπαράζ – Σιβυλλικές τοποθετήσεις Μπόκια, Μπέκα για αποχώρηση και συνεδρίαση Δ.Σ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr, μετά το 2-2 του ΠΑΣ Πρέβεζα με τον Αχέροντα στο μπαράζ του Καναλακίου και την απώλεια της ανόδου στη Γ' Εθνική Κατηγορία, υπάρχει μία ρευστότητα αναφορικά με το μέλλον της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του Δ.Σ. της ομάδας σήμερα, Τρίτη, όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ενδεχόμενα και θα γίνει συζήτηση για όλους και για όλα...

Ήδη υπάρχει η δήλωση του Προέδρου του σωματείου Γιώργου Μπόκια μετά την αναμέτρηση με το Καναλάκι, όπου “ανοίγει παραθυράκι” αποχώρησης, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον προπονητή του συλλόγου Άγγελο Μπέκα, ο οποίος με τοποθέτησή του στα social media αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να μη συνεχίσει στον πάγκο του ΠΑΣ.

Είναι ώρα ευθύνης και “καθαρού μυαλού” στον ΠΑΣ Πρέβεζα και η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, αναμένεται να χαράξει τη νέα ημέρα από τώρα στον ΠΑΣ Πρέβεζα...