Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 15 Μαϊος 2018 18:56

“Τέλειωσε” σε ένα βράδυ τον Κακιούζη ο ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας – Όλο το “παρασκήνιο” και οι προεκτάσεις...

Το απόγευμα της Κυριακής, όταν η Νικόπολη Πρέβεζας επικράτησε του Φίλιππου Βέροιας στο ΔΑΚ Πρέβεζας, με το Διονύση Κακιούζη να είναι εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης, τίποτα δεν προμήνυε την ολιγόλογη ανακοίνωση της ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της, που ανέφερε:

Ο αθλητής του Συλλόγου μας Διονύσιος Κακιούζης τίθεται εκτός ομάδος πριν την λήξη του πρωταθλήματος για καθαρά πειθαρχικούς λόγους. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πορεία του...”.

Επικοινωνήσαμε αρχικά με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Π. Καρασαβόγλου, ο οποίος μας τόνισε τα εξής: “Όπως ανακοινώθηκε από το site της ομάδας για πειθαρχικούς λόγους και επειδή μένει μόνο μια αγωνιστική ακόμη δεν είναι τίποτα άλλο ανακοινώσιμο. Για μας η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμη”.

Σύμφωνα με πληροφορίες αφορμή για την τιμωρία του παίκτη στάθηκε μία τοποθέτησή του στα social media, όπου ο παίκτης υποστηρίζει πως θα πρέπει να φτιάξουν τα πράγματα και η ομάδα να είναι πραγματική οικογένεια, γιατί αξίζει να πρωταγωνιστεί ευχόμενος καλή συνέχεια.

Κλήθηκε ακολούθως να δώσει εξηγήσεις στον Πρόεδρο και τον προπονητή, κάτι που δεν έγινε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει και η τιμωρία του.

Την ίδια ώρα μέλη του Δ.Σ. της Νικόπολης “διέρρεαν” την απορία τους για ποιο λόγο δεν είχαν ενημερωθεί και για ποιο λόγο δεν κλήθηκε πρώτα σε απολογία ο παίκτης ενώπιον του Δ.Σ.

Όπως και να έχει αναμένεται συντόμως, όπως άλλωστε είπε και ο Πρόεδρος της Νικόπολης στο atpreveza.gr, η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας με λεπτομέρειες για το θέμα.