Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018 13:05

Ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα – Στον “αέρα” η παραμονή του Άγγελου Μπέκα

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα:

“Το Δ.Σ.του ΠΑΣ Πρέβεζα με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, θέλει να ευχαριστήσει με τον πλέον ειλικρινή τρόπο, το φίλαθλο κόσμο της πόλης για τη συγκινητική συμπαράστασή του σε όλη τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος.

Χωρίς την παρουσία των οπαδών μας είναι δεδομένο ότι πολύ δύσκολα θα είχαμε φτάσει στον τελικό του πρωταθλήματος.

Στην κρίσιμη αυτή καμπή για την ομάδα μας, και ξεπερνώντας τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε ο φετινός τίτλος, το Δ.Σ. είναι έτοιμο σε σύντομο χρονικό διάστημα, να ορίσει Γενική Συνέλευση των μελών προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο απολογισμός της φετινής χρονιάς και να αναλυθεί στα μέλη της ομάδας το πλάνο της επόμενης μέρας.

ΤΟ Δ.Σ.

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ”.

 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr, το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε Δ.Σ., στο οποίο έγινε μία πρώτη συζήτηση ανάμεσα στα μέλη της διοίκησης για το πως θα καταρτιστεί το πλάνο της επόμενης ημέρας.

Θα ακολουθήσει ακόμη ένα, ώστε να καταθέσει το κάθε μέλος της προθέσεις του για το αν σκοπεύει ή όχι να συνεχίσει στη διοίκηση του συλλόγου και αργότερα θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση, που προβλέπεται από το καταστατικό και σε καμία περίπτωση δε θα θυμίζει κάτι από τις συνελεύσεις-παρωδίες προηγουμένων ετών.

Η παραμονή του Άγγελου Μπέκα στον πάγκο της ομάδας πάντως κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη, καθώς ο τεχνικός του ΠΑΣ, για προσωπικούς λόγους δύσκολα θα μπορέσει να συνεχίσει στο σύλλογο.