Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 23 Μαϊος 2018 14:04

Πρόθεση αποχώρησης του Άγγελου Μπέκα από τον ΠΑΣ Πρέβεζα – Ξεκαθαρίζει το τοπίο και στα διοικητικά

Ρευστό παραμένει το διοικητικό τοπίο στον ΠΑΣ Πρέβεζα, σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza.gr.

Μετά τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. που έχουν πραγματοποιηθεί, αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση του συλλόγου μέσω ανακοίνωσης ή διεξαγωγής συνέντευξης Τύπου, ώστε να ενημερωθεί επίσημα το φίλαθλο κοινό της πόλης για την επόμενη ημέρα και την ημερομηνία που θα γίνει η γενική συνέλευση, όπως προβλέπει και το καταστατικό του σωματείου.

Το κάθε μέλος του Δ.Σ. θα ανοίξει τότε τα “χαρτιά” του και θα τοποθετηθεί για όσα έγιναν ή δεν έγιναν κατά τη διάρκεια της σεζόν και από εκεί και πέρα η ομάδα θα προχωρήσει το σχεδιασμό της για την επόμενη σεζόν. Υπάρχουν μέλη που κατά πάσα πιθανότητα δε θα συνεχίσουν στη διοίκηση του συλλόγου, για πολλούς και διάφορους λόγους που θα εξηγηθούν και δημόσια, αλλά υπάρχουν και μέλη που θα συνεχίσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναφορικά με το τεχνικό team, ο Άγγελος Μπέκας, έχει εκδηλώσει ήδη στη διοίκηση την πρόθεσή του να μην είναι προπονητής τη νέα σεζόν στον ΠΑΣ Πρέβεζα, καθώς είναι ενοχλημένος από ορισμένες καταστάσεις προς το πρόσωπό του, αλλά και απέναντι στο σύλλογο.

Κατά γενική ομολογία τη φετινή σεζόν ο ΠΑΣ Πρέβεζα έβαλε τις βάσεις, ώστε να ξεκινήσει μία προσπάθεια εξωστρέφειας του συλλόγου, μία προσπάθεια να αποπνέει και πάλι ποδοσφαιρική “υγεία” η ομάδα και να αποκτήσει σιγά-σιγά και πάλι “γκελ” στο φίλαθλο κόσμο της.

Έγιναν αρκετά βήματα μπροστά προς αυτή την κατεύθυνση, κάτι που άλλωστε ήταν και στόχος.

Από 'δω και πέρα η διοίκηση έχει την ευθύνη να προχωρήσει η ομάδα με ομαλό τρόπο στην επόμενη ημέρα...