Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 16:03

Στον Παναθηναϊκό ο Πρεβεζάνος βασικός λίμπερο της Εθνικής Δημήτρης Ζήσης

Με αστραπιαίους ρυθμούς κινούνται στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού τις τελευταίες μέρες για την στελέχωση του ρόστερ τη νέα σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό το «τριφύλλι» έκλεισε σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ίσως τον καλύτερο διαθέσιμο λίμπερο αυτή την στιγμή από την ελληνική αγορά.

Πρόκειται για τον Πρεβεζάνο Δημήτρη Ζήση από τον Φοίνικα Σύρου που έκανε μια εξαιρετική σεζόν. Mάλιστα συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ομάδα της σεζόν που μας πέρασε μετά την ψηφοφορία των προπονητών και τον δημοσιογράφων.

Είναι ίσως ο καλύτερος αμυντικός λίμπερο της Volleyleague και θα αποτελέσει το βασικό λίμπερο της Εθνικής ανδρών στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, που στελεχώνει τον Παναθηναϊκό με παίκτες της Εθνικής ομάδας. Μετά τις συμφωνίες με Πελεκούδα, Ιορντάνοφ αλλά και τον Ζήση ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του όλον τον χρόνο για να βρει ξένους ακραίους υψηλού επιπέδου για τη νέα σεζόν.

Ο διεθνής λίμπερο ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟ Πρέβεζας. Στη συνέχεια μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό όπου αγωνίστηκε τη σεζόν 2012-2013. Μετά αγωνίστηκε για δύο χρόνια στον Παμβοχαϊκό, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια έπαιξε με τη φανέλα του Φοίνικα Σύρου όπου και ήταν από τους κορυφαίους.

Το βιογραφικό του Δημήτρη Ζήση:

2017-18: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
2016-17: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
2015-16: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
2014-15: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός
2013-14: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός
2012-13: Παναθηναϊκός
2011-12: Α.Ο.Πρέβεζας

πηγή:sdna.gr