Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 12:22

Στις 24 Ιουνίου ο 1ος κολυμβητικός αγώνα ανοικτής θαλάσσης στην Πρέβεζα-Μέχρι 20/6 οι εγγραφές

Ο Ναυτικός Όμιλος Πρέβεζας και οι φίλοι κολυμβητές μεγάλων αποστάσεων διοργανώνουν και προκηρύσσουν κολυμβητικό αγώνα 4 χιλιομέτρων ανοικτής θαλάσσης στις 24 Ιουνίου στην παραλία της Πρέβεζας.

Εννέα ημέρες πριν τη λήξη των εγγραφών και παραμένει μεγάλο το ενδιαφέρον των κολυμβητών/τριων για τον 1ο κολυμβητικό αγώνα 4ΚΜ στην Πρέβεζα, αφού ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 68 άτομα.

Συγκέντρωση: η γραμματεία θα σας περιμένει μπροστά από το δημαρχείο της Πρέβεζας 8:00 με 11:00 το πρωί για παραλαβή εξοπλισμού. Στις 11:00 οι αθλητές θα μεταβούν με καραβάκια από το δημαρχείο στο λιμανάκι του Παντοκράτορα, σημείο εκκίνησης του αγώνα. Ενδέχεται να τροποποιηθεί η ώρα (η ακριβής ώρα θα οριστικοποιηθεί στις 20/6/2018)

Εκκίνηση: από το αλιευτικό καταφύγιο (λιμανάκι) του Παντοκράτορα.

Τερματισμός: στην παραλία της Πρέβεζας μπροστά στο δημαρχείο.

Εγγραφές από 07/05/2018 έως και 20/06/2018.

logo


Για την συμμετοχή στο αγώνα απαιτείται υποχρεωτικά :

• Να συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής 

https://docs.google.com/forms/d/17SnPUm0V6AIw34suQiZNBi3cPOvmEcvDFNkXEZbgTUs/viewform?edit_requested=true

• Να συμπληρώσετε και να υπογράψετε την υπεύθυνη δήλωση 

https://drive.google.com/file/d/1LnKgCoOxID0gsMzQRUlcsnvnnk9DRqlU/view

και να την αποστείλετε στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ή μπορείτε να την παραδώσετε στην γραμματεία την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα)

Για πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα μπορείτε να επικοινωνείτε στο 6973534371 (Αντώνης Χρήστου) ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.