Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 11:48

Ο Συναδινός κράτησε το λόγο του για το Κολυμβητήριο Πρέβεζας – 290.000 ευρώ εγκεκριμένα από το ΠΔΕ 2018

Στις 14 Ιουλίου 2018 ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, κατά τη διάρκεια της ημερίδας για τον αθλητικό τουρισμό, που διοργανώθηκε στην Πρέβεζα ως παράλληλη δράση του 7ου «3on3 basketball tournament ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας», είχε πει:

«Το επόμενο πακέτο έργων που σε λίγες ημέρες θα κατατεθεί περιλαμβάνει το Κολυμβητήριο Πρέβεζας. Πρόκειται για τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό, που είναι περίπου 290.000 ευρώ, ο αρχικός προϋπολογισμός. Θα δούμε και τη μελέτη που μας έχετε καταθέσει. Και θα το εντάξουμε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Η Πρέβεζα υπολείπεται, αναφορικά με την Περιφέρεια Ηπείρου, στα έργα που έχει εντάξει η ΓΓΑ. Στην τριετία έχουμε 12 έργα μικρής κλίμακας στην Ήπειρο, από τα 214 σε όλη τη χώρα. Δεν περιλαμβάνουμε σε αυτά βέβαια το ΠΕΑΚΙ των Ιωαννίνων.

Από αυτά στην Πρέβεζα έχουμε δύο έργα, θα δούμε και άλλα που θα προκύψουν μέσα από διαβούλευση και νομίζω ότι η εικόνα στην Πρέβεζα σε σχέση με Άρτα, Θεσπρωτία και Ιωάννινα, θα ισορροπήσει».

Με έγγραφό του το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης κάνει γνωστή την ένταξη 17 νέων έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2018 και ανάμεσα σε αυτά είναι και το έργο “Επισκευή-συντήρηση μηχανολογικών & κτιριακών εγκαταστάσεων κολυμβητηρίου Δήμου Πρέβεζας Ν.Πρέβεζα”, με προϋπολογισμό 290.000 ευρώ.

Πιστώσεις εντός 2019 δεν έχουν ενταχθεί βέβαια, ωστόσο ο Γενικός Γραμματέας κράτησε το λόγο του.