Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2018 20:05

ΠΑΣ... στην κορυφή με “διπλό” στον Ωρωπό (pics)

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα επικράτησε με σκορ 4-0 της Δόξας, στο γήπεδο Ωρωπού, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και βρίσκεται πλέον μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας το απόλυτο στις νίκες και κρατώντας το “0” στην άμυνα.

IMG 0952

Για ακόμη μία αναμέτρηση ο ΠΑΣ “πέταξε” ένα ημίχρονο, αυτή τη φορά απέναντι στον Ωρωπό, που “έκλεισε” σωστά τους χώρους στην έδρα του στο πρώτο μέρος και κατάφερε να μείνει μέσα στο ματς. Στο δεύτερο μέρος οι “κιτρινόμαυροι” ανέβασαν στροφές και πήραν τους τρεις βαθμούς.

IMG 0962

Στο 7' ο Μπαλάφας έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Καραπιπέρης εξουδετέρωσε τον κίνδυνο για την εστία του. Ο Τάγγας με τη σειρά του απέκρουσε στο 31' τη μπάλα σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημουλιά, ενώ στο 35' η προβολή του Τσάλα μπροστά στον γκολκίπερ του Ωρωπού έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

IMG 0968

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ βελτίωσε την αγωνιστική του εικόνα και έφτασε στην εύκολη επικράτηση. Στο 52' ο Μπόμπορης έριξε την πρώτη “προειδοποιητική βολή” με πλασέ μέσα από την περιοχή (απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τάγγας), ωστόσο στο 56' ο επιθετικός των φιλοξενουμένων δε... λάθεψε όταν πήρε την επαναφορά της μπάλας, μετά το πλασέ του Σταματέλου που σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι και την έστειλε στα δίχτυα (0-1). Στο 62' ο Τσάλας βρήκε και πάλι τον Μπόμπορη μέσα στην περιοχή. Ο τελευταίος γύρισε το σώμα του και με σουτ “έγραψε” το 0-2, σε μία φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι ο σκόρερ ήταν σε αντικανονική θέση.

IMG 0981

Στο 67' η μπάλα έπειτα από σέντρα χτύπησε στο χέρι του Γεωργόπουλου με τους παίκτες της Δόξας να ζητούν πέναλτι, αλλά τόσο ο διαιτητής, όσο και ο πρώτος βοηθός που ήταν πολύ κοντά στη φάση, υπέδειξαν την παράβαση εκτός περιοχής.

IMG 1006

Στο 70' ο Δημουλιάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 0-3 και στο 86' ο Πάνος Γεωργίου και πάλι από “στημένη φάση”, με απευθείας εκτέλεση έκανε το τελικό 0-4.

 IMG 1061

Διαιτητής: Κωνσταντίνου

Βοηθοί: Φραγκούλης – Νάστος

IMG 0976

Δόξα Ωρωπού (Φίντζος): Τάγγας, Δούλης, Κροκίδας Χ., Σπυράκος, Κροκίδας Ι., Αποστόλου, Ναστούλης Ι.Α. (65' Ναστούλης Ν.), Μαντούσης (71' Μπουντούνης), Μπαλάφας, Ζέρης (77' Μπαϊρακτάρης), Λιάσκος (65' Δημολίτσας).

ΠΑΣ Πρέβεζα (Ξανθόπουλος): Καραπιπέρης, Πανταζής (46' Δήμας), Γκίνι, Ιασωνίδης, Γεωργόπουλος, Σκαμνέλος, Γεωργίου, Σταματέλος (80' Ελέζι), Τσάλας, Δημουλιάς (73' Κόκκαλης), Καζούκας (46' Μπόμπορης).

 

 

 

Έκθεση εικόνων