Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2018 20:39

Βαγγέλης Φίντζος: “Προσπαθούμε να φτιάξουμε παιχνίδι με το παιχνίδι την ομάδα όπως πρέπει να είναι”

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής της Δόξας Ωρωπού Βαγγέλης Φίντζος:

Πρώτα από όλα αντιμετωπίζαμε μια ομάδα με ιστορία και οι παίχτες μας ήταν λίγο φοβισμένοι, αν θα μπορούσα να το πω έτσι. Στο πρώτο ημίχρονο η τακτική που είχαμε ήταν πάρα πολύ καλή και τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο περίμενα ότι δε θα αντέξουμε και όντως δεν αντέξαμε παρά μόνο μέχρι το 60'. Μετά από εκεί και πέρα έγιναν λάθη που οφείλονται ξεκάθαρα στη φυσική κατάσταση, όπου η ομάδα μας δεν είναι έτοιμη. Συγκεντρωθήκαμε για προετοιμασία πολύ αργά, με μικρούς παίχτες σε ηλικία και προσπαθούμε να φτιάξουμε παιχνίδι με το παιχνίδι την ομάδα όπως πρέπει να είναι.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα είναι μια ομάδα που είναι πάντα υπολογίσημη και που πάει για πρωτάθλημα. Εμείς οφείλουμε να παρατάσσουμε απέναντι σε καλές ομάδες αλλά και με όλες τις ομάδες, ήθος, υγεία για τους παίχτες και καλή τακτική για να μαθαίνουν ποδόσφαιρο τα παιδιά από μικρές ηλικίες. Προσπαθώ να φτιάξω μια ομάδα, που είναι κρίμα και για μένα γιατί πάντα πάω στήνω ομάδες και μετά φεύγω. Αυτό είναι το λάθος του ποδοσφαίρου.

Στο Θεσπρωτικό θυμάμαι και θυμάστε κι εσείς καλά, μείναμε για τόσα χρόνια και φτιάξαμε μια ομάδα που έφτασε εκεί που έφτασε. Αν οι παράγοντες είναι σωστοί και έχουν υπομονή και δουλεύουν με αυτό που έχει υγεία, δηλαδή τους μικρούς παίχτες, και αφήνουν τον προπονητή να κάνει τη δουλειά του, τότε δουλεύουν όλα τέλεια και γίνεται έργο. Εύχομαι στον ΠΑΣ Πρέβεζα το καλύτερο και σε εμάς παιχνίδι με το παιχνίδι πιστεύω θα βελτιωθούμε.

Έχουμε πάρα πολύ νεαρούς παίχτες 14 και 15 ετών, οι οποίοι προσπαθούν να ανταπεξέλθουν σε ένα πρωτάθλημα που είναι πολύ δύσκολο. Εύχομαι στη συνέχεια το καλύτερο για τον ΠΑΣ γιατί αγωνίστηκα κι εκεί και τον αγαπάω και από εκεί και πέρα κι εμείς να βρούμε το δρόμο μας και να πάρουμε βαθμούς”.