Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 19:52

Βασίλης Ξανθόπουλος: “Δε μπορεί η ομάδα ακόμη να έχει τον ίδιο ρυθμό και στα δύο ημίχρονα”

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα, Βασίλης Ξανθόπουλος:

“Είχαμε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο. Το καλύτερο από όσα έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Δε μπορεί η ομάδα ακόμη να έχει τον ίδιο ρυθμό και στα δύο ημίχρονα. Ο Δήμας, ο Ιασωνίδης, ο Σπανός και κάποια άλλα παιδιά κουράστηκαν. Δε μπορεί να έχει κορυφαία απόδοση μία ομάδα που δεν έχει βρει το ρυθμό της. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε δύο προσωπικά λάθη, αλλά κι εμείς μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ.

Να συγχαρώ τον αντίπαλο. Είχε πολύ καλή εικόνα και αγωνιστικότητα.

Στο πρώτο γκολ φταίω εγώ καθαρά γιατί άργησα να πω στους παίκτες ότι ήθελε ακόμη μόλις τρία λεπτά, για να τελειώσει το ημίχρονο.

Αποτέλεσμα ήταν να δεχθούμε και ένα γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και να δώσουμε άλλη ψυχολογία στον αντίπαλο. Νομίζω ότι όλοι οι παίκτες κατέβαλαν ψυχή, δεν έχω παράπονο από κανέναν. Αλλά κάποια παιδιά κουράστηκαν και δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν όπως έπρεπε. Βήμα-βήμα η ομάδα θα είναι καλύτερη. Δε μπορούμε να έχουμε 90 λεπτά έτσι όπως θέλουμε. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση.

Έχουμε το ματς στη Φιλιππιάδα. Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι για εμάς. Αυτό θα πρέπει να μας δημιουργεί ένα έξτρα κίνητρο, να είμαστε προσεκτικοί, να έχουμε υπομονή και να πιστεύουμε στον εαυτό μας μέχρι τα τελευταία λεπτά ότι μπορούμε να κερδίσουμε ένα ματς, όπως και έχει συμβεί”.