Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 15:09

Ανακοίνωση-κάλεσμα του ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας

Αγαπητοί φίλοι, την προηγούμενη Κυριακή ξεκίνησε μια νέα αγωνιστική χρονιά για την ομάδα μας, που θα αγωνίζεται και πάλι στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

 

Εμείς, σα νέα διοίκηση, θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο. Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι βασικοί μας στόχοι είναι να παίξουμε ωραίο μπάσκετ, να γεμίσουμε το γήπεδο, να είμαστε όσο γίνεται ανταγωνιστικοί και να έχουμε την καλύτερη δυνατή πορεία.

Έχει «δημιουργηθεί» μια εντελώς νέα ομάδα, αφού μόνο δύο αθλητές «συνεχίζουν» από πέρυσι. Προστέθηκαν κάποιοι αθλητές, που έκρινε απαραίτητους ο προπονητής μας Κώστας Παπίρης και συμπληρώθηκε με δέκα (10) παιδιά από την υποδομή μας, έφηβους και παίδες.

Με όρεξη και σκληρή δουλειά πλάθουμε τα όνειρά μας, που ταυτίζονται με τα όνειρα των παιδιών μας. Ευχόμαστε να είμαστε όλοι καλά και να τα υλοποιήσουμε.

Καλούμε τους φίλους μας και τους εκπροσώπους του τοπικού τύπου και των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, να σταθούν δίπλα μας και να στηρίξουν την προσπάθεια μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, αλλά κυρίως την προσπάθεια των αθλητών μας, οι οποίοι φιλοδοξούν ότι θα σας κάνουν να φεύγετε από το γήπεδο χαρούμενοι, αφού θα τους βλέπετε να παλεύουν σκληρά κάθε φορά για τον κοινό μας στόχο. Σας καλούμε να δώσετε το παρόν την Κυριακή στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Νικόπολης με την Καλαμπάκα.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της ομάδας και τους γονείς των παιδιών των Ακαδημιών μας, που στηρίζουν την ομάδα μας και τους υποσχόμαστε ότι η ομάδα στο τέλος της χρονιάς θα δείχνει αλλά και θα είναι «υγιής».

Για το Δ.Σ. του Σ.Κ. «ΝΙΚΟΠΟΛΗ» Πρέβεζας

Ο πρόεδρος Πάνος Καραστάθης

Ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Κωνής