Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 13:25

Ενέργειες να βρεθεί χρηματοδότηση για το στέγαστρο στο γήπεδο της Πρέβεζας – Όλα τα δεδομένα

Είχαμε αναφερθεί το Μάρτιο του 2017 (δείτε ΕΔΩ), σε μία προσπάθεια που ξεκίνησε από το Δήμο Πρέβεζας για την τοποθέτηση στεγάστρου στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα”.

Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου δεν έχουν παρατήσει το θέμα και σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza.gr, έχουν στα χέρια τους μία μελέτη που αφορά την κατασκευή μεταλλικού στεγάστρου σε τρία στάδια, ώστε να καλύψει ολόκληρη την κεντρική εξέδρα του γηπέδου. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 500.000 ευρώ.

Προσπάθεια θα γίνει να προχωρήσει και η διαδικασία αντικατάστασης του φυσικού χλοοτάπητα του γηπέδου, καθώς και η αντικατάσταση ορισμένων πλαστικών καθισμάτων.

Όλα αυτά βέβαια είναι προς εξεύρεση χρηματοδότησης και από τη στιγμή που ο Δήμος αδυνατεί να αξιοποιήσει κάποιο χρηματοδοτικό εργαλείο, όπως έχουν κάνει άλλοι Δήμοι για τις αθλητικές τους εγκαταστάσεις, απευθύνθηκε στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον κ. Συναδινό, όπως είχε συμβεί και για το Κολυμβητήριο Πρέβεζας.

Εφόσον βέβαια υλοποιηθεί ένα τέτοιο έργο, θα αλλάξει κατά πολύ προς το καλύτερο η υποδομή στο κεντρικό στάδιο του Νομού Πρέβεζας.