Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 15:00

Αποφασισμένοι να προστατέψουν τη δουλειά τους είναι οι πιστοποιημένοι προπονητές ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας (pics)

Οι παθογένειες που παρατηρούνται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αναφορικά με τη μη τήρηση του κανονισμού προπονητών της ΕΠΟ και τις κυρώσεις που επιβάλει η Ομοσπονδία, αναλύθηκαν διεξοδικά στη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Πρέβεζας, πιστοποιημένοι προπονητές της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, οι οποίοι δήλωσαν ομόφωνα πως θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να προστατεύσουν τη δουλειά του προπονητή και κατ' επέκταση το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη συνάντηση που πραγματοποιούν, καθώς στην αρχή της σεζόν είχαν συναντηθεί τόσο με την ηγεσία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, όσο και με τον Πρόεδρο των διαιτητών ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Φίτσα.

IMG 9945

Στη συνάντηση στηλιτεύτηκαν περιπτώσεις ατόμων που δίνουν οδηγίες στους πάγκους δίχως δίπλωμα ή πιστοποίηση προπονητή, περιπτώσεις προπονητών που κάθονται στους πάγκους δύο διαφορετικών ομάδων, χρησιμοποιώντας “τεχνάσματα” ώστε να μην έχουν πρόβλημα και άλλου είδους παραβάσεις του Κανονισμού Προπονητών.

IMG 9944

Αποφασίστηκε ομοφώνως από τους προπονητές να προβούν σε σύνταξη έγγραφης διαμαρτυρίας για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με κύριο αίτημα την προστασία της δουλειάς του προπονητή ποδοσφαίρου, με αποδέκτη το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ιωαννίνων (ελλείψει ανάλογου συνδέσμου στην Πρέβεζα-Λευκάδα), ο οποίος θα προβεί σε αντίστοιχη διαμαρτυρία στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, την ΕΠΟ και θα κοινοποιήσει και στην Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου το σχετικό έγγραφο.

IMG 9943

Οι προπονητές που συγκεντρώθηκαν διαμηνύουν σε όλους τους τόνους πως δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό με κανέναν, ούτε με την ΕΠΣ, ωστόσο θα προβούν σε κάθε προβλεπόμενη ενέργεια για να προστατεύσουν τη δουλειά τους και το ίδιο το ποδόσφαιρο.

IMG 9941

Δείτε ΕΔΩ τον Κανονισμό Προπονητών της ΕΠΟ και ΕΔΩ την προκήρυξη της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας για το φετινό πρωτάθλημα.