Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2019 20:00

Βασίλης Ξανθόπουλος: “Οι ομάδες δε χτίζονται με τα λόγια - Χρειάζεται να είσαι στο γήπεδο, να δουλεύεις - Χρειάζεται πειθαρχία και σοβαρότητα”

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Βασίλης Ξανθόπουλος:

“Από την αρχή έχω πει ότι δε με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Με ενδιαφέρει τι κάνουμε εμείς. Εμείς έχουμε πολλά θέματα τραυματισμών και στο αγωνιστικό κομμάτι. Είχαμε απουσίες λόγω τραυματισμών στις προπονήσεις και οπωσδήποτε οι ομάδες δε χτίζονται με τα λόγια. Χρειάζεται να είσαι στο γήπεδο, να δουλεύεις. Χρειάζεται πειθαρχία και σοβαρότητα. Μετά το ματς με τον Πανλευκάδιο άλλαξαν κάποια πράγματα σχετικά με τη συγκρότηση της ενδεκάδας. Έλειψαν κάποιοι παίκτες, άρχισε η συνοχή να χαλάει, άλλοι δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν και χάλασε η... συνταγή μας. Αυτό έπαιξε το ρόλο του στην εικόνα που εμφανίσαμε στα τελευταία ματς και σήμερα. Η ομάδα χρειάζεται και ενίσχυση και να επιστρέψουν οι τραυματίες, οι οποίοι δε θα είναι και απευθείας έτοιμοι να προσφέρουν αυτά που θέλουμε και περιμένουμε.

Έχουμε δύσκολη συνέχεια. Στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια ίσως κριθούν τα πάντα για εμάς. Δεν είμαστε στο επίπεδο που θα θέλαμε να είμαστε σε αυτή την περίοδο.

Όταν ο Μπόμπορης είναι άρρωστος, ο Καζούκας αποχώρησε, ο Κόκκαλης είναι τραυματίας, ο Σταματέλος το ίδιο, αναγκαζόμαστε να κάνουμε αλχημείες όπως αυτή με τον Τριάντο στην επίθεση. Σε όποια θέση και να μας έρθει κάποιος παίκτης, αυτό που χρειαζόμαστε είναι να είναι έτοιμος και να προσφέρει απευθείας στην ομάδα. Αυτός είναι και ο στόχος της διοίκησης και δικός μου και σε τέτοιους παίκτες θα στραφούμε, που δεν απουσιάζουν από τους αγωνιστικούς χώρους και είχαν φέτος παρουσία στις ομάδες τους”.