Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 11:53

Τον ΓΟ Αμφιλοχίας υποδέχεται το Σάββατο ο Άκτιος Απόλλων

Ο Άκτιος Απόλλων το προσεχές Σάββατο, επανέρχεται στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος της Β' ΕΣΚΑΒΔΕ για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Το Σάββατο 12/1, θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ Πρέβεζας τον ΓΟ Αμφιλοχίας για την 10η αγωνιστική που σηματοδοτεί και την έναρξη του Β' γύρου του πρωταθλήματος.

Ο Άκτιος βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα και με την υποστήριξη των φίλων της ομάδας θα διεκδικήσει το «ροζ φύλλο» ώστε να ξεκινήσει επιτυχημένα τη νέα χρονιά και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 2 μ.μ.

Ο Σύλλογος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως παράλληλα με το παιχνίδι του Σαββάτου, στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Συλλόγου με τίτλο «Βάζουμε Καλάθια Αγάπης», στην είσοδο του ΔΑΚ Πρέβεζας θα γίνει συγκέντρωση εσόδων, ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πρέβεζας.

"Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να έρθουν στο ΔΑΚ Πρέβεζας για να υποστηρίξουν τους παίκτες μας σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι και όλοι μαζί να στηρίξουμε τις ενέργειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Πρέβεζας. Το Σάββατο δίνουμε το παρών και όλοι μαζί ...Βάζουμε καλάθια αγάπης !!!" αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.