Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 18:45

“Άλωσε” τη “σκληρή έδρα” του Θεσπρωτικού ο ΠΑΣ Πρέβεζα (pics)

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα επικράτησε με σκορ 3-0 του Κεραυνού Θεσπρωτικού, στο “Κατερίνα Θάνου” για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

IMG 6571

Σε μία έδρα παραδοσιακά “σκληρή” για κάθε πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, οι “κιτρινόμαυροι” δύσκολα έβρισκαν λύσεις και διαδρόμους για να απειλήσουν την εστία του Μήτσιου, απέναντι σε μία πολύ καλά στημένη ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο “ξεκλείδωσαν” το ματς με τον Γκίνι στο 57 και από εκεί και πέρα απλοποίησαν τα πράγματα εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός ότι το Θεσπρωτικό αγωνιζόταν από το 76' με 10 παίκτες (αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Μαλέσκος).

IMG 6557

Ο Μήτσιος απέκρουσε σε κόρνερ στο 4' το σουτ του Τσάλα, ενώ στο 9' ο Γεωργίου εκτέλεσε φάουλ, ο Γκίνι έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο γκολκίπερ του Κεραυνού με εντυπωσιακή απόκρουση στο “παραθυράκι” της εστίας του (κόρνερ) κράτησε ανέπαφο το τέρμα του.

IMG 6650

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 28' όταν ο Ράπτης σούταρε δυνατά, όμως ο Καραπιπέρης εξουδετέρωσε με απόκρουση τον κίνδυνο για την ομάδα του.

IMG 6600

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ έδωσε το δικό του “παρών” στο ματς στο 54' όταν ο Μπότσαρης έκανε τη σέντρα, ο Ράπτης έπιασε την κεφαλιά, με τον Καραπιπέρη να εκτινάσσεται στο “Γ” της εστίας και να μπλοκάρει τη μπάλα.

IMG 6621

Στο 55' ο Πανταζής αντικατέστησε τον Κόκκαλη, ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό, ο Γκίνι ανέβηκε στα χαφ και έδωσε τη λύση που χρειαζόταν η ομάδα του στην επίθεση. Στο 57' σούταρε δυνατά, ο Μήτσιος απέκρουσε, αλλά ο Γκίνι πήρε την επαναφορά της μπάλας και με πλασέ “έγραψε” το 0-1.

IMG 6638

Στο 73' ο ίδιος παίκτης σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε εκατοστά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Μήτσιου.

IMG 6669

Ο Κεραυνός φάνηκε απειλητικός στο 75', όταν ο Ρακόπουλος από τη μικρή περιοχή έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Καραπιπέρη. Στο 81' ο Γεωργίου “σέρβιρε” στον Τριάντο, ο οποίος με αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 και στο 84' ο Γεωργίου εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπόμπορης νίκησε τους αμυντικούς του Κεραυνού στον αέρα και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

 IMG 6679

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Κέφης – Σφονδύλη

 IMG 6592

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Κολιός): Μήτσιος, Μαλέσκος, Τζιάκος, Μπόμπορης, Ρακόπουλος, Τουλκερίδης, Σάκκος (64' Παπαδήμας), Παφίλας, Μπότσαρης, Κούσης (86' Ντάφλος), Ράπτης (64' Φέκκας).

ΠΑΣ Πρέβεζα (Ξανθόπουλος): Καραπιπέρης, Γκίνι, Γεωργίου (89' Γεωργόπουλος), Δήμας, Ιασωνίδης, Σκαμνέλος, Ελέζι (85' Σπανός), Τσάλας, Τριάντος, Μπόμπορης (86' Ντιό), Κόκκαλης (55' Πανταζής).

 

Έκθεση εικόνων