Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2019 18:55

“Χ”-άρηκαν και στεναχωρήθηκαν και οι δύο στο ντέρμπι του Λούρου... (pics)

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το ντέρμπι κορυφής στο Λούρο Πρέβεζας ανάμεσα στον τοπικό Θρίαμβο και τον ΠΑΣ Πρέβεζα, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

IMG 8719

Η αναμέτρηση που στις εξέδρες εξελίχθηκε σε μία πραγματική γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με εκατοντάδες φιλάθλους και των δύο ομάδων να δίνουν βροντερό “παρών”, άφησε... γλυκόπικρη αίσθηση στους δύο αντιπάλους.

IMG 8761

Ο μεν Λούρος, που για 55 λεπτά ήταν “απών” από τον αγωνιστικό χώρο και ουσιαστικά έχανε με κάτω τα χέρια από την Πρέβεζα, έβγαλε ¨ψυχή” στο δεύτερο ημίχρονο και παρά το γεγονός ότι τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, λίγο έλειψε να κάνει την απόλυτη ανατροπή. Παρά λοιπόν το γεγονός ότι απέδειξε ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Πρέβεζα μένει με την πικρία ότι η μεταξύ τους διαφορά παραμένει στους 5 βαθμούς.

IMG 8767

Η μεν Πρέβεζα για 55 λεπτά έδειχνε ποιος είναι το “αφεντικό” στο ματς, φανέρωνε πως θα φτάσει σε μία εύκολη επικράτηση και στο +8, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο γλίτωσε τα... χειρότερα. Της μένει η ικανοποίηση της ισοπαλίας και του +5, αλλά της μένει η πίκρα της απώλειας της χρυσής ευκαιρίας να “τελειώσει” από την 21η αγωνιστική την “υπόθεση” άνοδος.

IMG 8712

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε με το “καλημέρα” στο ματς όταν ο Γεωργίου στο 4' εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπόμπορης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 43' σέντρα-σουτ του Γεωργίου κόντραρε σε κεφάλι αμυντικού και πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα από τη συμβολή των δοκαριών της εστίας του Βαρέλη. “Υποψία” ευκαιρίας για το Λούρο το δυνατό σουτ του Νταλάκα στο 45' (άουτ).

IMG 8772

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47' ο τερματοφύλακας του Λούρου έδιωξε τη μπάλα σε εκτέλεση φάουλ του Γεωργίου.

IMG 8825

Στο 50' ο Τσάλας έκλεψε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, μπήκε στην περιοχή και με τεχνικό πλασέ “έγραψε” το 0-2 για τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή Ζιώγα για φάουλ του Τριάντου στο Ζάκκα, στο ξεκίνημα της φάσης που εξελίχθηκε σε γκολ, ωστόσο τόσο ο ρέφερι όσο και ο πρώτος βοηθός έδειξαν “παίζετε”, όπως και σε άλλες δύο περιπτώσεις (μία για το Λούρο και μία για την Πρέβεζα) στην ίδια φάση που και οι δύο ομάδες ζήτησαν φάουλ.

IMG 8842

Ο Θρίαμβος επέστρεψε στο ματς στο 55' όταν ο Γκολάκου εκτέλεσε φάουλ και ο Νταλάκας με κεφαλιά μείωσε σε 1-2. Στο 62' ο Σιδέρης σούταρε δυνατά από πλάγια θέση εντός περιοχής του Καραπιπέρη, αλλά ο γκολκίπερ του ΠΑΣ εξουδετέρωσε τον κίνδυνο για την εστία του.

IMG 8864

Στο 76' σε φάση-καρμπόν με τη φάση στο 55' ο Μανιώτης εκτέλεσε φάουλ και ο Νταλάκας με κεφαλιά έκανε το 2-2, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, που κόστισαν όμως -ορθώς- τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο σκόρερ και την αποβολή του από το ματς, καθώς ανέβηκε στην εξέδρα για να πανηγυρίσει.

IMG 8829

Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, ωστόσο κατέθεσαν ψυχή στο γήπεδο, πήραν την κατοχή της μπάλας και με μεγάλες μπαλιές προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Καραπιπέρη.

IMG 8905

Στις καθυστερήσεις το σουτ του Ντόντη κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του ΠΑΣ, ενώ στο 93' ο Σιδέρης από το ύψος της μεσαίας γραμμής με μία “λόμπα” (άουτ) επιχείρησε να “κρεμάσει” τον Καραπιπέρη, χωρίς αποτέλεσμα.

IMG 8923

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Φραγκούλης – Κέφης

IMG 8815

Θρίαμβος Λούρου (Βασιλειάδης): Βαρέλης, Παππάς, Μαργέτης, Μπάκας (46' Ντόντης), Γόγολος (68' Χαλάστρας), Μανιώτης, Γκολάκου, Ζάκκας (56' Καρίπογλου), Σιδέρης, Νταλάκας, Πάνου.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Ξανθόπουλος): Καραπιπέρης, Ελέζι, Γεωργίου, Δήμας, Ιασωνίδης, Τσάλας, Σκαμνέλος, Τριάντος, Γκίνι, Μπόμπορης (68' Σταματέλος), Δημουλιάς (65' Κατσαρός).

 

 

Έκθεση εικόνων