Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2019 19:38

Θωμάς Βασιλειάδης: “Δεν απαγορεύεται να ονειρεύεσαι...”

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του Θριάμβου Λούρου Θωμάς Βασιλειάδης:

“Πιστεύω ότι το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στο πρώτο γκολ που φάγαμε από στημένη φάση, ενώ είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και είχαμε πει πως ακριβώς μπορεί η Πρέβεζα να πετύχει γκολ. Φάγαμε ένα ανόητο γκολ. Μετά πήρε τον αέρα του ματς η Πρέβεζα, έπαιζε πιο ελεύθερα, ενώ οι δικοί μας ήταν σφιγμένοι και φοβισμένοι, γιατί θέλαμε τη νίκη. Δε ζητούσαμε την ισοπαλία.

Στο δεύτερο ημίχρονο κατάλαβαν τα παιδιά ότι πρέπει να κάνουν μία μεγαλύτερη προσπάθεια. Την έκαναν. Νομίζω ότι το δεύτερο γκολ της Πρέβεζας προήρθε από δύο επιθετικά φάουλ που δε σφυρίχθηκαν από το διαιτητή. Έχω πει για τους παίκτες μου ότι δεν τα παρατάνε, δεν αφήνουν κανένα ματς και το παιχνίδι θα το κυνηγήσουν μέχρι το 90' Αν δεν είχαμε την ατυχία να δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Νταλάκας, μπορεί και να γυρίζαμε το ματς. Δε λέω ότι σίγουρα θα το γυρίζαμε, αλλά μπορεί και να το γυρίζαμε.

Εμείς δεν έχουμε άγχος αν θα ανέβουμε κατηγορία ή δε θα ανέβουμε. Εμείς κάνουμε μία προσπάθεια να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε. Βεβαίως επειδή είμαστε πολύ μακριά από τον τρίτο και πίσω από τον ΠΑΣ Πρέβεζα και λογικό είναι να κυνηγάμε. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Δεν απαγορεύεται να ονειρεύεσαι...”.